![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Reteta de prajitura cu fructe_18 linguri a lui Cleo care este delicioasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multumesc Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/a413.jpg) ma bucur ca v-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat bunaciunea de cremsnit fals al lui cleo. Folosesc reteta asta mai ales ca blat cu crema pe el pentru torturi cu fructe, vara.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca vreo duzina dintre fetele de pe forum au facut Cozonacul crapat al Kaluai de Paste. Al meu acusica a intrat in cuptor. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Am observat ca daca dai pe google cozonac crapat prima optiune e elady. Daca si sf Gugal recunoaste talentul eu ce sa mai zic decat sa ne traiasca fetele! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cozonacul crapat l-am facut si eu de 2 ori ultima data la Pasti imi place mult.
Am mai facut prajitura Rigo Iancsi a Cleoicii, o iubesc pe Cleo pt. reteta asta. Azi am facut chifle fagure ale Kaluei,bune bune o sa mai fac. Mai tarziu o sa fac checul marmorat cu cioco tot al Cleoicii. Salamul de biscuiti al Marbelei care e tare bun. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saganakiul de la retetele grecesti al lui Maat. Pana acum n-am facut decat cu creveti, dar a intrat in patrimoniu, si Mr. kalua si eu suntem innebuniti dupa el!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Müsli-ul lui happy.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, sunteti grozave! Dupa o perioada grea(cu mutatul meu) in care n-am mai gatit ca omu asezat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,mi-am 'imbalsamat' sufletul doar citind retetele de pe-aici. Dragelor, are cineva o pozuca cu reteta de salata cu cascaval topit?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la asta te referi? Cascaval rumenit a la Monti
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut cozonacul crapat, painici filozofale, saganaki, pui cu ananas.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:55 PM |
|