![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetelor, distractie placuta!! si asteptam poze!!
imi pare rau ca nu sunt si eu acolo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu prea le am eu cu fardul dar imi place sa ma fardeze altcineva! O sa aveti fun, precis!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Voi veniti cu masina sau cu transportul in comun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu prea stiu sa ajung, vin cu 783 si am ultima statie in Piata Unirii. De acolo mai e mult de mers pe jos sau iau un autobuz? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu vin cu metroul, de la Pta Sudului. Str. Stravopoleus este chiar la mijloc, intre Unirea si Universitatii. Nu ai ce autobuy sa iei, ajungi acolo pe jos. Trebuie sa mergi spre str. Lipscani.
Daca vrei, ne putem intalni la Unirea, dar despre asta mai bine vbim pe privat. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Intalneala frumoasa, mandrelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Asteptam impresiiles si pozele, desigur. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim, Fanny, imi pare rau ca nu poti veni si tu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu vin cu autobuzul 336 sau troleul 61, am linie direct din militari, norocul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aduc si eu aparatul foto sa le incantam pe fete cu trusele de farduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu tot cu autobuzul o sa vin.
Sper sa nimeresc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca venim multe cu autobuzul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ne intalnim la Unirea, ca sa fim sigure ca ajungem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca tot coboram in acelasi loc... |
|
|
![]()
|
|
Da, vorbisem si cu Nimphe. Vorbim pe privat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 AM |
|