![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ok, daca vin multe la Unirea, propun sa ne vedem toate acolo.
Locul intalnirii: gura de metrou Unirea, dinspre Hanul lui Manuc (deci vizavi de Intersport). Afara, in zona tonetelor de ziare. Ora: 17.45 Ajungem repede la Chocolat, ca nu este departe deloc. Este ok asa? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
E ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mai bine
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, eu vin direct la restaurant, ca mi-e mai usor asa. Eu nu stiu ce mijloc de transport o sa folosesc, depinde de cum o sa se desfasoare ziua mea. Am planificat totul la sange. Bine, dupa ora 18, nu mi-am mai pus restrictii, dar pana atunci avem multe pe cap.l
Pun si eu acum bateriile la incarcat, ca sa facem multe poze. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu voi veni direct la Choco pentru ca mi-e mult mai usor asa, Unirea mi-e peste mana. Ne vedem acolo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pupici, fetelor! Ne vedem maine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragelor, intrebare: venim fardate? Ca daca am zis ca ne makiem acolo... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Desi nush daca ne vom putea makia intr-un bar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu ma pot oferi cobai pentru make-up, am doar rimel pe gene dar il scot daca deranjeaza.
vin si eu tot la metrou cred :-). |
|
|
![]()
|
|
Eu nu cred ca ne putem machia intr-un bar. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mai bine ne straduim sa facem rost de un spatiu de intalnire in care sa ne machiem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa, la Chocolat, se va uita toata lumea aiurea. Plus ca nu avem unde sa ne spalam imediat pe maini, nu avem spatiu suficient, lumina... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iubitele, eu o sa vin machiata pentru ca nu cred eu ca putem sa ne machiem in bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vroiam sa va anunt ca s-ar putea sa intarzii un pic pentru ca mai am de mers undeva si e posibil sa ajung uuuun pic mai tarziu, sa nu va faceti griji (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (maxim 18:30 ajung) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 AM |
|