![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Gata. Am pus o parte din ele... Mai urmeaza 5 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihi, bine ai venit printre noi, Luiza. O sa-ti zic Luiza ca sa nu te incurc cu claudia_electra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pare-mi-se ca e o tanara promitatoare, are planuri mari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 11-March 08 Member No.: 3,457 ![]() |
Multumesc pentru primire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai pune, mai pune...Asa, acuma parca mai aveti viata in voi!
Ia zi-i, Luizo, ce planuri ai, ca Lexie a aruncat pastila si-atita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pti pe voi mandrelor ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eh...cum vi s-a parut intalneala? E lumea pe forum altfel decat in realitate? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai ca io am vechime in treburi de astea si rar mi s-a intamplat sa fie cineva in realitate exact cum imi imaginam eu, chiar daca vazusem tone de poze inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand vezi imaginea cu tot cu voce si gesturi parca se schimba oleaca situatia nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In alta ordine de idei mi s-a pus pata pe ochelarii lu'Bia, chit ca nu suport ochelarii dar musai va trebui sa imi fac si acu vreau sa arate exact asa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si tu Roxanico, zic sa te mai opresti din slabit ca in pozele astea esti slaba moarta nu te mai recunosc femeie!! Zana de Clau simpatica fara sa se chinuie ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) iar pe desaga rosie a lu' Lxn mi s-a pus iar pata se stie! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Moama... ma bucur ca iti plac ochelarii mei. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 11-March 08 Member No.: 3,457 ![]() |
Peste cativa ani imi voi lansa propriul brand care include pantofi si genti. Mi-a spus Bia ca iti plac foarte mult cizmele.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Foarte draguta Poke! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E o dulce... Zici ca e model de revista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey dar ce bunataturi ati halit voi pe acolo? Ca imi lasa gura apa (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu ma uitam la ele si cand zarii chestiile alea scaldate in sosuri dulci m-o luat cu rau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand s-o inventa teleportarea sa fim si noi mai usor unele langa altele. (IMG:style_emoticons/default/whoosh[1].gif) Foarte simpatice fetele noastre! Greu e si cu angeldust sau ari la distanta de vreo 500m. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:30 AM |
|