IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
lxn
post Mar 16 2008, 11:17 PM
Post #181

Musafir

Hihi, mie tare mi-ar fi placut sa ne putem vedea si cu voi, Angel, Walpu, Maat si bineinteles, Kalua & co, dar ele deja sunt spre imposibil, pentru ca nu's in tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angel, fetele sunt cum mi-am imaginat, chiar mai dragute in realitate decat in poze, se stie ca's pacatoase rau pozilii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plus ca nu a fost asa o mare surpriza avand in vedere ca le stiam din pozele de pe grup, cred ca daca nu le-as fi stiut atunci intervenea ceea ce spuneai tu, personajul creat si imaginat de mine era pus fata in fata cu realitatea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat despre geanta, ma bucur ca-ti place. E de la Meli Melo si am mai vazut in genul asta, maricele, poti sa verifici daca au ceva in acest stil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Mar 16 2008, 11:17 PM
Post #182

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Nu m-am mai saturat privind la poze!! mmmm, ce-am mai "poftit cu ochii" la bunatatile alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sunteti niste dulci, ce-mi place la voi e ca se vede ca fiecare are personalitatea ei, si tosusi aveti multe in comun (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Roxi, eu nu te stiu cum erai inainte, dar pot sa spun ca esti slaba bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2008, 11:25 PM
Post #183

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bre, nu da Bunul Dumnezeu sa ne adunam toate.. da` toate~ atunci s avezi ce o sa se sperie toti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 11:32 PM
Post #184

Musafir

Hopa si eu pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai avut de strans cate ceva pe aici inainte de marea zugraveala, dar de-abia asteptam sa intru pe forum. Ma bucur c-ati ajuns cu toate bine acasa.
Hai sa spun si eu impresiile, si doar stiti ca-s sincera: Poke (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) e f frumusica, in poze pare normala, am placut-o tare mult. Claudia e o tipa cu un umor fin, l-a distrat pana si pe barbata-miu (si asta-i lucru rar) si e mai slaba decat in poze. Pink si a ei surioara sunt niste fete dulci, fara aere si gata oricand sa te ajute cu niste sfaturi. Lxn, este o simpatica si-mi pare rau ca nu prea am putut schimba mai multe vorbe, deoarece stateam pe diagonala mare. Oricum era o zapaceala...si fuseram doar 7, imaginati-va ce se intampla daca eram mai multe. Pe Nimphe o stiam de data trecuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Concluzia e ca m-am simtit excelent si vreau sa ne mai strangem...macar de 2 ori pe an, intr-o viziune pesimista.
Hai ca ma pun si eu pe descarcat poze.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 16 2008, 11:32 PM
Post #185

Musafir

Inchiriem un stadion! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 16 2008, 11:37 PM
Post #186

Musafir

acum ma uit pe poze
ce misto de voi fetele ca v ati intalnit , eu nu mai pot de pofta chiar trebuia sa pozati si desertul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) glumeam

+Quote Post
pescarush
post Mar 16 2008, 11:40 PM
Post #187

Musafir

cand inchiriati stadionul sa ma anuntati ca musai vin si eu, chiar daca sunt 7000 km intre noi. ahhh, ce invidioasa sunt, ca eu n-am putut participa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
drept pentru care, voi trage si eu o inatlnire cu aaa, cat de curand. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

P.S. sunteti niste frumoase, toate, si chiar nu exagerez cand spun asta.

+Quote Post
lxn
post Mar 16 2008, 11:52 PM
Post #188

Musafir

Roxi, si mie-mi pare rau ca nu am vorbit mai mult cu tine, chiar eram cel mai departe una de cealalta, insa si schimburile de priviri au fost bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tare mi-ar placea sa ne mai vedem si chiar sa fim mai multe. Asa cum ai spus si tu, asta mi-a placut cel mai mult la fete, ca nici una nu a fost cu fite sau mai stiu eu cum. Sincera sa fiu, asa mi-era o teama ca o sa par ciudata cu mica mea trusa de farduri si cu RubiRose-urile, care palesc in fata a Chanel, Clinique si toate marcile alea faine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pesca, multumim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 11:52 PM
Post #189

Musafir

Gata...am adaugat si eu 5 poze pe albumul cu Intalnirea.

Angelu', eu n-am mai slabit din toamna, dar cand ma uit la poze mi se pare ca-s cam trasa la fata. O fi din cauza agitatiei asteia cu zugraveala.
Si eu vreau sa ma vad cu Angelu' si cu Walpu, dar Tm e asa de departe. Si pe Di vreau s-o vad. Ehh...lasa poate organizam o data o intalnire din asta mare de tot.
Pesca, multumim. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Hai mai Lxn, ce-ti veni? Pe mine m-a distrat faza cu adusul fardurilor, dar nu prea am avut eu timp sa-mi bag nasul prin fardurile lui Pink.

This post has been edited by roxanica10: Mar 16 2008, 11:54 PM

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2008, 11:54 PM
Post #190

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Imi pare rau ca nu am ajunge si eu astazi..dar data viitoare cu siguranta! Imi organizez timpul mai bine (sunt proasta la asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), mi-ar placea sa va cunosc..
Deci..pe cand data viitoare? Pe principiul ca prima oara e mai greu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:50 AM