IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
roxanica10
post Mar 16 2008, 11:56 PM
Post #191

Musafir

Sweet, pe unde ai umblat? Ma tot uitam la usa, ca poate apareai. Am sperat ca vei veni. Stii in ce criza de timp am fost astazi? Intr-o continua alergatura, dar intalnirea cu fetele n-as fi ratat-o pentru nimic in lume
Nu stiu ce s-o fi intamplat cu Laryssa, ca nici ea n-a aparut.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2008, 12:09 AM
Post #192

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda..te cred. De-asta si spuneam ca sunt foarte proasta la capitolul organizat timpul, de multe ori simt ca nu imi ajung cele 24 ore sa fac tot ceea ce am pe cap si ce as vrea eu sa fac, in plus. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Si alte impresii? Si eu cred, la fel cum spunea si Angel, ca trebuie sa fie cu totul altfel cand intalnesti persoana live, fata de imaginea pe care ti-ai construit-o..
Mi se pare mie sau intalnirea fuse cam scurta?

This post has been edited by sweet_girl: Mar 17 2008, 12:10 AM

+Quote Post
roxanica10
post Mar 17 2008, 12:14 AM
Post #193

Musafir

Pai tocmai asta am spus si eu mai sus: ca persoanele sunt un pic diferite fata de cum le stiam de pe forum. Una e sa citesti ce scrie cineva si alta e s-o auzi pe respectiva persoana vorbind. O sa vezi si tu aceste aspecte, la urmatoarea intalnire.
Si nu te mai stresa atat cu timpul. Inseamna ca-ti propui mai mult decat poti face. Eu sunt multumita daca la sfarsitul zilei am realizat 75% din ce mi-am propus. Fii mai incantata de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si lasa cuvintele alea cu 'proasta', ca nu-mi plac, indiferent de asociere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Mar 17 2008, 12:15 AM

+Quote Post
lxn
post Mar 17 2008, 12:15 AM
Post #194

Musafir

Sweet, imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi si tu la intalnire. Nici cu laryssa nu stim ce s-a intamplat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nu a fost scurta intalnirea, a fost de la 18 la 21:30, se facea tarziu si trebuia sa mergem cu metrou/autobuz si-i neplacut sa mergi singur la ora aia. Vezi ca data viitoare nu scapi tragand chiulul, venim si te capturam de unde oi fii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2008, 12:21 AM
Post #195

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

fetelor..nu am tras chiulul, serios vorbind! Nu interpretati gresit! Daca ati sti cate am acum pe cap...ehh well, anyway..
Rox, asta am inteles, ca persoanele sunt diferite live, eu voiam sa stiu detaliile..concret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 17 2008, 12:26 AM
Post #196

Musafir

Sweet, sa nu te superi pe mine, am glumit si eu cu "chiulul", te tachinam un pic. Nici eu nu am fost sigura ca voi putea ajunge pana ieri, e de inteles sa mai ai si treburi, nu s-a suparat nimeni. Numai ca ne-ar fi facut placere sa te avem printre noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Bonne nuit, les filles! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 17 2008, 12:30 AM
Post #197

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Aoleu ce bad hair & face day am, acum imi dau seama, vazand pozele (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . Noroc ca ma hlizeam pe acolo, macar sa nu se sperie lumea de mine.Mie Nimphe si Roxy mi-au parut ca in poze, cu diferenta ca live am putut observa ce prezente placute sunt.

Lxn are niste ochi fantastici si e asa dulcica si timiduta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , Bia e za make-up guru pentru care propriul look e o excelenta carte de vizita, Poke e prea modesta, iar Luiza are un zambet superb.

PS: Noapte buna! Data viitoare imi iau belet de avion la Timisoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

This post has been edited by claudia_electra: Mar 17 2008, 12:31 AM

+Quote Post
Philia
post Mar 17 2008, 08:19 AM
Post #198

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Pai sa ma bag si pe-aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
As fi intrat si eu aseara, dar mi-au taiat nemernicii netul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa spun si eu pareri acus: Roxi, (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ,m-am indragostit de tot de ea, e super faina, Nimphe e o draguta, o prezenta tare agreabila, cu Claudia m-am distrat bine de tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Lxn are niste ochi de-a dreptul fantastici(!!!), Luiza e o dulce-dulce, abia astept sa o vad pe-aci, iar la Bia am fost total socata (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) pentru ca eu mi-o imaginam fooooarte plina de ftze si ea de fapt e mai mult decat ok; imi pare rau ca nu am apucat sa ma bag mai mult cu ea in seama (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Le: vezui si pozele, faine in general, urate alea cu mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) v-am zis ca nu stiu sa stau la poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Le2: am uitat sa va spun ca gogosarul de pe mine era facut de mami (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by Philia: Mar 17 2008, 08:34 AM

+Quote Post
dr_wise
post Mar 17 2008, 08:31 AM
Post #199

Musafir

Mai, ma faceti sa ma inverzesc de invidie!!!!
Trebuia sa fiu weekend-ul asta in Bucuresti, o planuisem de 3 saptamani, cand colo fiu-meu ne-a impus embargou pana la examenul de admitere. Fir-ar sa fie! Nimeni nu mai pleaca la maica-sa(adica amore puro...), nimeni nu mai shopinguieste in Buc(adica eu...)!!! Toata lumea la vatra pana dupa examene!
Asta din cauza ca la matematica se pregateste cu amore puro in weekend-uri.
Asa ca sufar cumplit!!! As fi fost tare fericita sa va intalnesc si sa sporovaim o seara intreaga.
Puteti sa pregatiti o intalnire in vara, in perioada examenelor de admitere la fac? Pleaseeeeeeeeeeeeeeee!
Acum o tai la bibici, da' intr-o pauza mica promit sa-mi clatesc privirea cu pozele voastre si sa comentez here.
Ciao!

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 17 2008, 09:07 AM
Post #200

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Rox, merci ca te-ai intrebat de mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Mi-a fost foarte rau ieri, v-am urmarit din umbra pe forum , tot asteptam sa va intoarceti si sa povestiti.
Pink stie ca si saptamana trecuta am avut niste probleme ( imi raspunsese ea pe un alt topic ) si de la aia s-au tras belelele , o sa merg sa fac niste analize.

Va invidiez un picut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ma bucur sa aud ca toata lumea-i la fel de " elady-like" si pe forum si-n realitate. Ma alatur lui Sweet si data viitoare ne luam de manuta si venim si noi. Ca pe urma va faceti bisericute-bisericute si vrem si noi in "bisericuta" voastra. Ma rog....elady e o parohie intreaga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar hai ca o dau in metafore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma oftic ca am fost si eu join-ata in grup pe yahoo long time ago si de vreo cateva luni nu-mi mai primeste parola (la adresa cu care ma loghez ) asa ca voi face alta si o sa pun si eu poze , o sa va vad si pe voi.

Mai povestiti, mai povestiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:37 PM