![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bia, sa-ti traiasca taticul! Cat despre data, ma gandesc ca o putem schimba, daca-s deacord fetele. Pe 1 de ziua cupchilului si a alegerilor o fi bine pentru toata lumea?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pentru mine este ok.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si pentru mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, nu ma bagati pe mine la mijloc...daca vreti sa va intalniti sambata si va este mai bine asa, nu vreau sa fiu eu aia gica contra! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by sweet_girl: May 11 2008, 10:57 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe 1 eu sunt in team-building. Saptamana viitoare pe 18, sunteti ocupate?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu sunt ocupata, in principiu. Doar sa ne intalnim pe seara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Duminica, pe 18, la ora 19!? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
(spun 19 pentru ca eu vin direct de la munci) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Io-s plecata in acel we (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Eu vreau sa va vad pi toate! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, va fi tare greu sa ne gasim o data care sa ne convina tuturor. La mine weekendurile 31 mai-01 iunie si 7-8 iun sunt ocupate.
Daca incercam intr-o vineri seara, spre exemplu, 16 mai, dupa orele 19, ce ziceti? Imi doresc sa venim cat mai multe si toata lumea sa fie multumita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:27 PM |
|