![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pt mine e oki-doki vineri seara! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu plec pe 16 mai la socri, ca pe 18 e ziua socrelei. Deci nu pot vineri.
Ma gandesc ca poate pe 18 seara as putea, dar numai daca ajung in Buc. la timp... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce nebunie! Am uitat sa spun ca si eu vin, nu am vazut topicul reactivat pana acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu pot vinerea asta, ar fi perfect, ca scap de examene in ziua aia si as sarbatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La inceputul lui iunie nu pot ca plec la munte intr-una din zile, inca n-am hotarat data (escapada de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Intr-adevar, va fi greu sa reusim sa ne strangem toate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu se pare ca o sa ratez intalnirea asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Daca e in we 16-18 mai nu poci, ca ma cheama ai mei acasa. Pe 23-25 mi-ar fi oky, desi pe 26 am ex.. dar nu consteste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu vin oricand vreti voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke si Nimphe, pai daca o fixam pe 18 mai, dupa orele 19, puteti ajunge? Ca ma gandesc ca tot trebuie sa fiti in Bucuresti, ca luni aveti treburi.
Haideti sa ne hotaram asupra datei, ca pe miercuri joi, ar trebui sa facem o rezervare. Astept propuneri si pentru locatie. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
vine kylie sambata!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunteti figuri mari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana-i veacu vecilor nu o sa gasiti o data sa vina toata lumea. Parerea mea, daca o acceptati e sa va intalniti in ture...serios. Ca oricum daca sunteti mai multe de 5-6 nu o sa va mai intelegeti om cu om. Asa ca daca va hotarati macar 5-6 asupra unei date, nu mai pierdeti vremea si la intalneala cu voi. Ca nu or intrat zilele in sac, cu restu va vedeti la intalnelile urmatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu pok oricand dupa 19. Numarati-ma si rezervati-ma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu nu pot ca ma intorc in Buc pe 21-22.
Dar mereti! Nu-i problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va mai prind eu ;-) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:38 PM |
|