![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bon, deci dupa discutii si discutii, propun sa ramana data de 18 mai, dupa orele 19. Vine cine poate si are placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Aveti vreo idee de locatie? Pana acum au confirmat Fanny si Chinte. Astept si confirmarile celorlalte fete. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu pot spune sigur inca, o sa pot confirma abia catre ziua de vineri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ca locatie ar fi bine sa fie undeva tot prin centru, sa reusim sa ajungem din toate zonele orasului. Cum am o idee, va anunt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Confirm, incerc sa ajung in Buc pe la 5-6, ca sa am timp sa ma aranjez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca locatie, tot in zona Lipscani, ca sunt tot felul de terase dragute... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca vreti merem tot unde ati fost data trecuta... Chocolat something ca tare bine mi-a sunat si tare mult am si poftit la bunatatile lor. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sau putem merge la o ceainarie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
S-a nimerit bine data fiindca eu am examen pe 17 si asa abia vin fara batai de cap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In pasajul Vilacroise sunt multe terase.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sper sa pot si eu pe 18.Si mi-ar placea la ceainarie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Busu vorbea dimineata de o racire a vremii incepand de vineri... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) trebuie sa verificam si timpul daca alege o terasa
|
|
|
![]()
|
|
Si eu ma uit la Vremea cu Busu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca incepe sa prinda contur intalnirea noastra.
Scumpic, ma bucur ca vii si tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu nu propun nici un loc, ca-n ultima vreme nu prea am mai iesit, asa ca nu mai sunt la curent cu locurile faine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:06 AM |
|