![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Daa, si eu as vrea sa va cunosc.
Si eu la fel nu prea am mai iesit si ce stiu, stiu din amintiri. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, vaz ca n-ati ales locu'? N-ar fi bine sa-l stabilim din-nainte totusi?
Fanny zice tot Chocolat. Eu sunt de acord...voi ziceti altceva? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Io n-as mai vrea la Chocolat. Haideti in pasajul Vilacroise, ca sunt multe terase deschise acum. La Valea Regilor, de exemplu.
Sau La Motoare, ca sunt banci lungi si sigur incapem toate. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valea Regilor suna bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu stiu unde-i pasajul asta, dar probabil ca-l voi descoperi eu.
Crezi ca-i nevoie sa facem rezervare? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai zic sa ne strangem la Universitate, la iesirea de la Palatul Sutu/ Muzeul Bucurestiului (adica vizavi de spitalul Coltea).
La 18.45-50 e bine? Cine confirma? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
je confirma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sper ca de data asta sa nu mi se faca rau de la narghilea, voi rezista eroic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
et moi aussi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eeeeeeeeeeoooooooo, numarati-ma si pe mine!DE cativa ani ma ameninta o prietena ca mergem in Valea Regilor. Ma bucur ca in sfarsit o sa ajung alaturi de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va sfatuiesc sa faceti rezervare, la ora aia, duminica, este full! Eu nu confirm nimic inca, mama ei de treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:07 AM |
|