![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, daca nu puneti de-o mega-intalnire pe 24.05 cand vine mdam wise in Bucuresti, ce mai, nu mai vorbesc cu voi!!!!
Pai adicatelea, cum sa va intalniti cu o sapt inainte?!!!!! Eu cu cine votez? Jur ca vin! De vineri aterizez!!!! Si am chef de taclale!!!! Va mai ganditi, va rog? Ciaoooooooo! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ne vedem si cu tine... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa o cunosc pe inteleapta noastra dr_wise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tease.gif) Wow, doua intalniri intr-o saptamana. Ne facem de cap! Eu's de acord... cu ocazia asta o prindem si pe Poke care se va intoarce pana atunci in Bucu.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, ne sabotezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
Las' ca mai facem una si pe 24, dar ramane si aceasta de pe 18. Fetelor, sunam maine sa facem rezervarea la Valea Regilor? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
da, pentru rezervare. da, pentru intalnirea cu Dr si un da asa, in general, ca sa fie trei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
DAaaaaaaaaaaaaaa!
I love u! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, azi sun sa fac rezervarea. Au confirmat Fanny, Pink, Scumpic, Chinte, Nimphe. Mai astept si alte confirmari pana diseara. Pink, vii cu sorela?
Chinte, Berbe, Fanta nu vin? Ele stiu de intalnire? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da si pt intalnirea cu Wise (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai, eu vin direct de la Clung, deci daca nu reusesc sa ajung la metrou, va sun pe una dintre voi sa va zic. Dar de ajuns la Regi ajung sigur! Abia astept (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci! Merci!!!
Atunci nu ma uitati pe 24.05, da? Alegeti o terasa cu portari cipandei si barmani cu codita de iepuras....glumesc!!! Da' sa srveasca o inghetata de vis, una care sa ma loveasca oblu in cel mai al naibii suc gastric din dotare! Si nu terminati toate subiectele pe 18.05!!! Va rog! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:29 AM |
|