![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce haioasa esti! inteleg ca saptamana viitoare intalnirea va fi sambata?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
in principiu vin si la a doua intalnire, sper sa nu intervina nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oriunde e de iesit sunt pe metereze, mai putin cluburile ca sunt satula, am mai imbatranit si eu :| |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Aaa si eu vreau cu Dr wise...intilnire (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Despre sorela nu stiu inca nimic. Eu vin sigur la ambele intalniri.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine programati-ma pentru cea de pe 24, duminica asta din pacate nu pot ajunge. S-a intamplat exact cum ma temeam. Dar bine ca exista back-up-ul de pe 24 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa va distrati fain duminica si, musai, multe poze! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va anunt ca n-am apucat sa fac inca rezervarea....m-am luat cu treaba la serviciu si-am uitat. Sun maine dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata...a dat Domnu' si-am reusit sa fac rezervarea pentru maine, la orele 19 - 8 persoane pe numele Roxana. Mai dragutelor, m-a intrebat daca vreau afara sau inauntru si n-am stiut ce sa-i raspund. A zis tipa ca-mi rezerva inauntru si daca-i liber stam afara. Imi pare rau dac-am dat-o in bara, dar nu stabilisem detaliul asta. Daca vreti afara, spuneti aici si sun din nou sa schimb.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am fost niciodata, dar am citit ca pe deasupra roiesc porumbei si exista riscul sa fim botezate. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca informatia e adevarata, atunci eu ma bucur ca vom sta in interior (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
E bine inauntru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai vine cineva la metrou? sau veniti direct acolo?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:32 AM |
|