![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu nu stiu inca, depinde de cum ies de la munca. I-am lasat nr roxanicii sa ne conversam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, vin si eu la metrou, ca eu nu stiu unde-i locatia cu pricina exact.
Hai sa ne vedem la metrou la 18:45, pe partea care a zis Nimphe (palatul Sutu). Chinte, vii si tu la metrou? Pink? Ca Nimphe si Fanny vor ajunge probabil direct acolo. This post has been edited by roxanica10: May 18 2008, 11:29 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Multumesc Roxanica, eu vin la metrou pentru ca nici eu nu stiu unde este.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
in principiu vin eu tot la metrou:)
sa vad in cat timp voi fi gata, ca m-am apucat de curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
la ce metrou?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
universitate - 18.45-50
Asa ramasese vorba e la nimphe |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
SA faceti pozeeee of corz!!!!!
Distractie maxima va urez |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hai ca vin eu cu aparatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
mda, deci eu abia am iesit din dush, cine stie la cat ajung (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fomeie, acu m-a sunat Rox ca isi facea griji ca nu ai mai ajuns la locul de intalnire si ele s-au dus in alt bar decat stabilisera initial din cauza de porumbei agitati din cate am inteles.
Daca mai esti prin zona si mai vrei sa mergi da un semn sa iti dau numaru lu Rox...daca nu ...next time! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:32 PM |
|