![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai ramane pe next time se pare, adica saptamana viitoare, ca si la mine au aparut niste complicatii pe ultima suta de metri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am ajuns acasa de la intilnire.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si cum a fost? :emoticon_invidios:
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Vreau sa va spun c-am fost doar 4, dar m-am simtit tare bine. Abia astept sa mai repetam experienta.
Vecino, hai ca nici noi n-am fost inspirate sa-ti cerem nr de mobil inainte...las' ca data viitoare n-o sa mai procedam asa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Care ati fost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chinte, lasa ca exista si saptamana viitoare, cand cred ca voi putea si eu sa vin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , desi e sambata. Weekendul asta a fost cu ziua lui taica-miu si am fost acasa. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu, Fanny, Scumpic si Nimphe.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fuseram Scumpic, Roxi, Nimphe si cu mine. Pozele le gasiti deja pe grup. Intalnire Bucuresti - 18 mai se numeste folderul cu pricina.
Eu m-am simtit foarte bine cu fetele. Nu va spun cat de faine sunt toate si ma bucur ca am avut vreme sa vorbim in tihna. Am evadat din barul (pe motiv de porumbei stresanti, cum zicea si Angel) si am ajuns in cafeneaua frantuzeasca unde au fost fetele la intalnire ultima data. Mancat prajituri, dar nu ne-am tras poze atunci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Abia astept reeditarea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...abia astept si eu, cum spuneam mai sun. Tin sa va spun ca Fanny a noastra e tare dragutica si are niste ochi albastri dementiali...de fapt ati vazut voi asta la topicul de machiaj, iar Scumpic emana o sensibilitate apare. De Nimphe, nu zic nimic, ca ea-i cunostinta veche (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Haideti mai, si in afara de aspectul exterior nu puteti sa spuneti nimic? Superficialelor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mie mi-au placut foarte mult fetele, ochii lui Fanny sint o frumusete, Roxi e o finuta si Nimphe tare simpatica.M-am simtit foarte bine.Cum, au si aparut pozele? Ma duc sa vad. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:28 PM |
|