![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, las' ca la urmatoarea intalnire vin cu o agenda si iau toate datele la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nimeni nu-mi scapa.
Mamico, cand faci si tu un drum pana la Bucuresti? Sau trebuie sa venim noi la Craiova? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Roxi eu acum am ajuns in Bucuresti, nu stiam dar nici nu aveam cum sa ajung la intalnirea asta.
Dar cred ca vin la urmatoarea daca ma primiti!:D |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da da, Fantasy, vino si tu si ia-le si pe vechile fete! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ce ma bucur ca v-ati distrat!
Eu ard de nerabdare pt saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ce bine ca nu puteti sa-mi vedeti zgarieturile de pe fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kiddid' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Iubitele, am senzatia ca pentru sambata viitoare o sa rezervam un local intreg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fie ca la "botez", dar nici prin gand nu-mi trece sa va ratez. Oricum, propun sa stabilim din timp, ora si sa facem rezervarea, ca sa nu existe surprize. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu ma gandeam la asta. Sa facem rezervarea pe marti-miercuri ca sa stim exact ce si cum!
Eu vin orice ar fi! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vazut poze, inmultit numarul zgarieturilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, deci a fost fain! Mi-au placut f m fetele noi (adica Fanny si Scumpic). Intr-un fel a fost bine ca am fost putine, ca am putut sa vorbim si sa ne si intelegem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu is cam surda si Scumpic vb taaaaare incet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Funny e f delicata sau, nush, asa mi s-a parut mie... Si am fost tare uimita sa vad ce tanara e, pt ca din pozele de pe forum, mi s-a parut un pic mai...matura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu vin si samabata viitoare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Trebuie s-o parasc pe Nimphe care mi-a acordat estimativ varsta de 19 ani desi eu am cu 9 ani mai mult! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Adevarul e ca sunt mai misto acum decat in "tinereturile" mele, dar pariu ca daca incep sa se ia pustanii de mine o iau pe Nimphe la o sedinta de acupunctura! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scumpic, tot nu merge sa-ti trimit PM. Vezi daca reusesti sa-mi trimiti tu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:38 PM |
|