![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
16.30 si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu la Terasa Doamnei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , mai bine la Caru' cu Bere.
Terasa Doamnei are niste preturi nesimtite si servicii proaste. Am fost recent acolo si lansand la o parte nota de plata exagerata, nu am avut parte de nimic deosebit care sa justifice banii. Doar numele este de ea si atat. Sunt sigura ca Caru' cu Bere o sa satisfaca pe toata lumea. Sunt de acord si cu 16.30. This post has been edited by Nimphetamin: May 20 2008, 01:22 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki...atunci Caru' cu bere ramane. N-am stiut ca-s preturile f mari la Terasa Doamnei, c-am fost doar o data acolo, mai demult.
Stiu ca-i duce pe francezi, cand vin pe aici acolo si d-aia credeam ca-i ok. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, 16:30 votez si eu si tot Carul cu Bere. In fond, daca nu ne place, avem Chocolat langa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am putea sa facem abonament la Chocolat, ca vad ca ne tot trage ata acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sa stiti ca da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate ne facem..carduri de fidelitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, card de fidelitate nu stiu, da' un discount tot trebe sa ne dea, ca suntem "grup"...si mancacioase....si galagioase...plus ca-i facem reclama gratuita pe elady, site de dre si dne istete... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Deci ramane sambata/ 24.05.08, ora 16:30, la Caru' cu bere...ok. Unde-i asta?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu sunt bata de bata! Se poate ajunge cu 41 acolo, sau pe langa?... Eu voi veni din Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea. PS: cate suntem?!...o sa zica lumea ca-s alegeri anticipate?!..sau meeting electoral... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: May 20 2008, 02:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Pt cele care vor, zic sa ne vedem tot la metrou. Unirea sau Universitate.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Asa, deci... dr taberei-Ghencea zici! Pai merem impreuna spre locul intalnirii, doftoreaso, daca poftesti!
Statia de la Unirii mi se pare mai aproape, in caz ca vreti sa ne reunium si sa dam buluc cu toatele in local in acelasi timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
News: din exces de zel (=de teama ca nu gasim locuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) am sunat la Caru' cu Bere.
La terasa nu s efac rezervari, asa ca am cerut o masa cu 10 locuri. La fumatori nu era liber, asa ca suntem la nefumatori. Pe numele meu (ala real, nu de scena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , adica Ruxandra), la 16.30, rezervarea cu nr. 14. Daca avem noroc, poate prindem locuir la terasa. Dar paza buna trece primejdia rea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) E ok? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:08 PM |
|