![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost eu in Chocolat acum un an, cred (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) A fost dragut, dulciurile's bune, intr-adevar, insa cand am fost eu era foooarte aglomerat, abia am gasit 2 locuri. Eh, si daca nu avem locuri acolo, sunt n optiuni in jur: Carul cu bere la nici 2 pasi, Market 8, City Grill sau Cafenelele din pasajul Vilacross. Sper sa reusesc sa vin (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Facem o rezervare cand stim cate suntem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vad ca nu mi-ati simtit lipsa pe aici..Mi-ar placea si mie sa vin daca ma primiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sper sa nu intervina ceva pana atunci.
Si eu sunt tot pro rezervare. This post has been edited by sweet_girl: Mar 9 2008, 04:20 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, mai bine cu o rezervare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sweet, nu-i vorba ca nu ti-am simtit lipsa, dar ai spus ca ai probleme si eu m-am gandit ca daca o sa te simti in stare o sa vii. Nu avea rost sa insistam, daca tu nu te simteai bine. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sweet, sa faci bine sa vii!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, cum sa nu vii? Invitatia e valabila pentru toate bucurestencele si nu numai, dornice sa se intalneasca cu 'suratele' cu care impartasesc opinii de ceva vreme aici, pe forum.
Eu zic sa facem rezervarea pe marti, cel tarziu miercuri. Pana atunci vreau sa stiu raspunsurile sigure de la toata lumea. Ma ofer eu sa sun si sa fac rezervarea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fetelor, cum sa nu vin si eu??? Vin, vin (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu ma bag, ramane pe duminica viitoare, da? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
da (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Puneti-ma si pe mine la socoteala, intr-o proportie de 99% vin. Mereu e acel 1% (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .
Me can't wait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:49 AM |
|