![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa, deci... dr taberei-Ghencea zici! Pai merem impreuna spre locul intalnirii, doftoreaso, daca poftesti! Statia de la Unirii mi se pare mai aproape, in caz ca vreti sa ne reunium si sa dam buluc cu toatele in local in acelasi timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum sa nu!!!!!! Eu urc din statia "Brasov"...parca asa se numeste... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) aia pana in Stadionul Ghencea, cand vii dinspre centru. Tot prin zona aceea stai? Mamaaaaa, ce bine ar fi!!!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Hai ca-ti trimit un PM cu nr meu de mobil...sunt hot!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nimphe, eu sunt nefumatoare, m-am lasat de sportul asta, din motiv de riduri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vreau sa imbatranesc slowly...asa ca nu ma deranjeaza la "ne..". |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
haoleu, oare n-o sa fim mai mult de 10? sa ne numaram zic: doftoreasa, roxi, nimphe, scumpic, eu, lxn, chinte, poke, bia si mai cine?
meg spunea cu "poate" si parca mai erau fete in dubii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da fomeie, doua statii mai sus sed eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai ca ne facem incalzirea pana la intalnirea cu fetele. hihihi! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai am cerut la Ne, dar nu erau locuri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si am zis ca decat nik, mai bine masa asta.
Oricum, eu trag speranta ca gasim locuri la terasa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleuu, la limita!!! Nu-i bai, aducem scaunele de pescari!!! D-alea rabatabile....
Daca au muzica de dans, eu nu stau pe scaun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumesc! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Acu am cetit ce am scris prima data de rezervare.
Imi cer scuze, dar excesul de zel si-a spus cuvantul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deci stam la fumatori, pt ca la ne nu mai erau locuri. Ca sa vezi, dom'ne, s-a lasat lumea de fumat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai, daca e ceva, sun sa cer suplimentare de locuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Wise, au dans, dar numai pt profi...e un grup de "populari" f frumos. Sau asa era asta-iarna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Nimphetamin: May 20 2008, 03:32 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca lumea! Vreau sa vina sambata mai repede, nu mai am rabdare!!!!! Doamne ajuta sa fie vreme frumoasa! Si calda!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau Nimphe, ce ma bucur ca te-ai ocupat de rezervare. Hai ca asta cu fumatul si nefumatul mi-e indiferenta. Daca atmosfera-i faina, nu mai conteaza.
Fanny, mai zicea si Fanta ca vine. M-am gandit c-ar putea sa apara si Berbe si Clara. Ele intra mai rar si daca dau de topicul cu pricina, poate se sesizeaza. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiam ca au terasa la carul cu bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unde-i, chiar in fata? Abia astept (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Fanny, 10 suntem cele enumerate de tine + roxi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fetelor, confirmati acilea, sa stim daca rezervam tot carul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Si eu abia astept!!
Deci doftoreaso ne preumblam cu 385u'? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La 16.30 Caru cu bere.Ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 08:40 PM |
|