![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai sunt inca la serviciu. Doar n-o sa merg la dept foto sa ma pozeze si sa a pun pe net! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
la serv eu ma pozez cu mobilul unei colege. Si uneori se gaseste cate una care sa aiba aparatul la ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acum citeam si eu pe aici..de ce va intalniti asa devreme, la 16:30? Nu am mai iesit de ceva timp la astfel de ore! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ar fi asta marea problema acum, ci ca eu sunt in sesiune si crizata de timp, si ziua invat sau fac proiecte si seara, noaptea ies mai mult. Dar sper sa pot si eu sa ajung. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sweet, nu te mai scuza atat si vino! Nu pierzi decat cateva ore faine, care te vor energiza mama mama!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, Roxanica merge la o nunta in seara respectiva, eu mai am de ajuns undeva dupa ora 18 si cred ca mai sunt si alte fete care au cate ceva de facut sambata seara (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sper sa vii, ca altfel ne suparam!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, mancate-ar mama (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ; ce-mi stie ea programul. Nu va spun ca si eu abia astept. Chiar l-am anuntat pe barbata-miu ca va fi un pic neglijat in weekendu' asta, ca sa se puna in garda. Pana una alta, mi-a aparut o urticarie cu niste bube din alea mari, in asteptarea intalnirii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Roxi, pai nu mergeti impreuna la nunta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar acolo stam doar 2-3 ore.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred c-o sa vin imbracata in black & white, cu izmene largi si tricou...mai, dar daca se pune ploaia aia cu spume, mult anuntata?
Anyway, vin vineri la Buc! De abia astept!!! Am un chef de palavrageala de numa' numa'!!! |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Hello, si eu vin sambata! O sa vin probabil direct de la munca daca nu apuc sa ma duc si pe acasa.Da-ti-mi si mie va rog una din voi un numar de tel pe PM, ca sa vedem pe unde ne intalnim, sa nu ma pierd ca nu stiu unde exact se afala localul si tare rusine mi-e sa intru acolo cand e toata lumea adunata..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 10:26 PM |
|