IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
Cindy
post May 21 2008, 09:51 PM
Post #431

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nimphe, nu ma scuz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar chiar sunt foarte stresata si ocupata cu examenele si proiectele in echipa, care inseamna program mulat dupa toti, sa ajungem la un consens. Si daca ne lungim si nu terminam pana la 4, nu o sa pot sa ajung. :| O sa incerc totusi sa ajung, cu riscul de a intarzia putin. Dar nu pot sa promit nimic sigur pana sambata.

Fantazi, ia-le si pe vechile fete de intalneala: Cireasa si Berbe, daca nu ma insel..

Apropo, parca si Afobia voia sa vina, nu? Dar nu a mai intrat de mult sa o anuntam..

Ce incerc eu sa reunesc lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ar fi paradoxal sa nu reusesc sa ajung eu!

Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post May 21 2008, 09:52 PM
Post #432

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Am vb cu berbe, e posibil sa vina si ea, dar nu promite nimic sigur pana vineri.

Scuze fecina!

+Quote Post
Fanny
post May 22 2008, 07:32 AM
Post #433

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am trecut ieri prin zona si Caru' cu bere arata super fain cu muscatele alea rosii pe terasa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sper sa nu ploua sambata, caci vreau sa-mi pun rochita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 22 2008, 08:46 AM
Post #434

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Pai oricum avemn rezervare inauntru .

+Quote Post
angeldust
post May 22 2008, 08:55 AM
Post #435

Musafir

Mama, dar se pune de intalneala serioasa aci. Old school girls and new school girls together (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce ma nerveaza ca e Bucurestiul asta departe (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 22 2008, 08:58 AM
Post #436

Membru de Onoare

Angel, daca te urci in avion, nu e asa departe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 22 2008, 09:01 AM
Post #437

Musafir

Haoleo Nimphe...daca ma urc in avion cand ajung ma duceti direct la spitalu de nebuni, am o fobie de avioane ceva de speriat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 22 2008, 09:17 AM
Post #438

Membru de Onoare

Pacat, mie imi place la nebunie sa zbor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 22 2008, 11:47 AM
Post #439

Musafir

QUOTE(angeldust @ May 22 2008, 10:01 AM) *
Haoleo Nimphe...daca ma urc in avion cand ajung ma duceti direct la spitalu de nebuni, am o fobie de avioane ceva de speriat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dearest...tragi o bere before...doua, trei, 100...te remorcam noi de la aeroport pana la rest, no problem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te luam gata fezandata, ce mai, o sa te declare managerul rest mascota Carului, cand or vedea aia atata devotatiune pt bere, cu toate ca ei nu vor stii niciodata adevaratul motiv. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hai domle, o vizita la Buc nu strica niciodata! Ce, nu-ti prieste un chiul? Stii ce sentiment placut te invaluie?

+Quote Post
happyCat
post May 22 2008, 12:18 PM
Post #440

Musafir

Si eu vreau la intalnireeeee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) data viitoare cand vin in Ro va anunt din timp, poate vrea cineva sa se intalneasca si cu mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Distractie faina, gagici!

+Quote Post

78 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 10:26 PM