![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sigur se gasesc ceva scaune pe acolo, asa sunt ei, mofturosi. Daca nu incapem, mergem vis-a-vis la Market 8. Oricum, nu cred ca vom reusi sa vorbim toate, mai degraba o sa tot zambim la poze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Meg, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Dragelor, eu nu vin de acasa, vin de la al meu si super aranjata n-am cum sa fiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-am luat haine de frig si de cald la mine, ca nu stiam cum va fi vremea sambata. Sper numai sa nu ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Prognoza meteo pentru maine: In Bucuresti, temperatura maxina va ajunge la 27 de grade C, iar cerul va fi senin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aaa, Roxi, poi ma abonez la pozele cu rochia miresei de pe acu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia astept sa ne vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu conteaza ca n-avem scaune...intotdeauna vom gasi o solutie.
Of, sper sa nu tina prea mult treaba cu vopsitu' si coafatu' ca sa nu intarzii. Ma duc la Abbatele din Rosetti si sper sa nu fie prea aglomerat. Aduc si eu camera, trebuie sa pun acumulatorii la incarcat. Meg, mai bine te abonezi la poze cu rochia de la nunta sora-mii, ca la nunta asta nici nu stiu cum arata mirasa. Probabil o sa-mi dau totusi seama, dupa tinuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu ma abonez la oricine imi poata arata rochii de mireasa faine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
am intrat iar ca sa ma asigur de ora de intalneala.. rusinica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Si eu si Berbe la metrou la si 15 o sa fim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau..super Fanta; ne-ai dat o veste buna ca vine si Berbe.
Meg, o sa-ti povestesc mai multe despre rochie, la intalnire, ca sa nu fim off-topic pe aici. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Fetele eu zic sa incercam sa fim punctuale cu toate ca m-am uitat acum la TV si maine e parada gay in zona Unirea..si avand in vedere evenimentele de anul trecut io zic sa fim atente sa nu picam la mijloc in vreo busculada
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La metrou la Universitate vine cineva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Scumpic, vino pe jos pana la Unirea. E putin de mers si vremea tine cu noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mama, da' multe ne-am strans! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Nimphetamin: May 24 2008, 09:34 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 04:58 AM |
|