![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nu mai am rabdareeee! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu abia astept. Trebuie sa ma lamuresc eu exact unde trebuie ajuns si sa-i explic si surioarei... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pink, este pe langa Chocolat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bia, la 16.30 direct la Caru' cu Bere de pe strada Stavropoleos sau la 16.15 la metrou Unirii, iesirea dinspre hanul lui Manuc (adica pe diagonala de Magazinul Unirea). (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am inteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Plecat la intalnire! stop. abia astept sa va vad. stop
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si eu ies acu pe usaaaaaaaaaa
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce fain.bravo fetelor.
mare minune si internetul asta. cine stie de cate ori o-ti fi trecut unele pe langa altele fara sa stiti. mai ales cele care mai sinteti si vecine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) distractie placuta |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sin cu voi in ...spirit!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain ca va intalniti si v-ati adunat multe. Poze, multe poze vrem. Have a lot of fun girls.
Meg cauti rochie de mireasa, oaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu inseamna ca ne dai o veste buna, cand e nunta? This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 03:26 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 05:04 AM |
|