![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sosesc prima sa dau raportul: m-am simtit excelent (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
Dupa distractia cu fetele, nu mai am chef de nici o nunta. Descarc acum pozele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Hai Rox, sunt pe faza! Sper ca ati fost multe!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu am sosit... ies din nou, dar nu puteam sa nu spun ca m-am simtit extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dau si eu raportul. M-am simtit super, mi-au placut toate fetele f f mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Wise arata de milioane Rox avea o superfrizura Fanny avea o rokie maro f f faina Chinte avea un nas imens (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (gluma de autobaza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Berbe n-are cate cosuri zice ca are Scumpic f silentioasa Lexxie f f sweet intr-o bluza de gravida (cu siguranta ca o sa fie o mama siexy) Fantasy f prietenoasa si vorbareata Bia pe tocuri mari si un machiaj cum stie ea Poke cu o frizura traznitoare, mai ales culoarea mi-a placut. Ca sa nu fiu acuzata de superficialitate ca am dat numai detalii fizice, pot sa va spun ca mi-au placut mult fetele, ca era o comunitate adevarate si ca fiecare avea ce sa discute cu fiecare. Fiind un grup mare, bisericutele au fost inevitabile, dar dupa ce au plecat cateva fete, s-au mai schimbat pozitiile si toata lumea a putut sa interactioneze. Mie asta mi s-a parut cea mai reusita intalnire (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu si eu Nimphe (adica intalnirea a fost grozava) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
M-a amuzat descrierea ta pentru fete..si pentru c-ai ramas doar tu, sa completez eu tabloul: vesela, eleganta, rafinata si cu-un machiaj reusit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si mie mi-a placut, nu prea auzeam ce se discuta in capatul celalalt al mesei, dar spre sfirsit a fost mai bine.Toate fetele sint dragute, vesele si vorbarete.Dr Wise e asa cum mi-o inchipuiam, vioaie si plina de viata, Rox era coafata si machiata foarte elegant, m-am simtit bine.
Acum, din pacate nu ma mai simt, ca mi-a intepenit gitul, ma misc cu tot corpul, de la profiterol mi se trage. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vai, Nimphe, ce m-au amuzat descrierile tale!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa imi fie frica sa ma intalnesc cu tine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meg nu a mai fost? Deci, cum banuiam, eu am reusit abia acum sa ajung "acasa" de azi dimineata. In caz ca vreti sa va intalniti si maine, sunt mai libera. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am ajuns si eu!
Am papat si am intrat sa spun impresii! Mi s-a parut cea mai reusita intalnire si sper sa mai repetam figura (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, am reusit sa pun 8 poze pe grup. Probabil ale doftoresei vor aparea abia de luni incolo.
Scumpic (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si eu ma simt cam rau, dar e musai sa-mi revin. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vazut poze...Cam putine sunt pt cate am fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 12:14 AM |
|