![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bai!
Daca vreti, tragem un party si-n Oltenia! Amore puro e din Ostroveni, asa ca o vizita la Craiova nu strica, inainte de plecarea din tara. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu stiu, asa ma bate un gand da' inca nus exact.
Multam Lxn, cand o sa mergem poate o cuplez si cu data cand faceti intalnirea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi dragut MoN sa vii si tu. Mi-ar placea s-o vad pe 'baietoasa' forumului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dar poate o aduci si pe cea mica, ca-i o scumpete.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Beeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy aici nus daca gresesti prea tare ca am asa o inclinatie bolnaviciasa poate pt. ce e tehnic si ii drept ca la bloc m-am jucat mai mult cu baietii, cand eram copil nu ma jucam cu papusile mai degraba imi placeau masinile plus ca la munca aveam doar colegi in birou si eu ma inteleg bine cu barbatii acu' sa nu intelegeti nus ce de aici ca nu-i loc de altecele deocamdata toate-s line. Daca oi veni cu fiica-mea am pus-o, tre sa fiu cu ochii dupa ea, deci n-o sa-mi tihneasca, o sa vad la momentul respectiv.
Ai fost draguta Roxi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-ai facut sa rad. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca nu te-ai suparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am banuit eu ca tii la glume...pai cand am auzit-o si p-asta cu programarea....am zis: clar, nu mai am nici un dubiu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am intalnit f putine femei programator.
|
|
|
![]()
|
|
Deci mie chiar mi-ar placea si n-am nici un dubiu ca m-as descurca -ar fii un pic greu la inceput- doar ca spuneam ca la un mom. dat n-am avut de ales si asa s-a intamplat s-o iau pe alt drum.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca am vazut toate pozele! Frumooos!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dr. Wise, meniul ala cu mancare boiereasca era afisat la toaleta? sau m-am inselat eu? Vazut si cimpandelul, e siexi, clar! cu toate ca era cam morocanos in poza. Ei da, daca e si de dansat chiar ca daca eram in Bucuresti faceam asa:w000t:, dar in cazul asta....fac asa: (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (n-am gasit vreun maimutoi cu smul parul din cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) p.s. aparentele insala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu am antecedente de baietoi ca joc fotbal si acum daca reusesc sa ma strecor printre copii si parinti. Sa vedeti ce fete fac unii barbati.... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact! D-aia am pozat juma' de WC si juma' de meniu, sa ma creada poporu' ca era afisat oblu acolo!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Dr Wise , abia asteptam si pozele tale voiam sa vad si eu meniul din wc, ca n-am apucat sa intru pe acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a parut rau ca ai plecat si n-ai prins dansurile, da' las ca mai mergem noi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetele, mai facem o intalneala pana pe 1-2 iulie? Ca vreau sa va mai vaz si eu inainte sa plec acasa o vara intreaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 10:52 AM |
|