![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
o singura intrebare am: nu e meci in seara aia, nu? adica vreo semifinala ceva.... :|
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu inca nu pot confirma. S-ar putea sa fiu si in acel we plecata din Buc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu pot confirma inca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Anunt in saptamana respectiva
Chinte, nu e nici un meci, finala e pe 29 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Deeeci, cini vini la intalneala? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu vin! (fara sis ca are BAC)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa vin. Dar nu stiu cum sa facem, s-o fixam mai pe la orele 19, ca ma omoara caldurile astea.
Astept propuneri cu locatia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu tot mai pe seara vreau (19 e bine) ca mai devreme e jale afara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Locatie habar n-am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu m-as refugia la mare in WE asta. (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif) Nu trageti cu rosii!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa, gagici! Veniti la mare! Stam cu chisoarili in apa si bem....ce-om bea...
Poke dear, dupa 14.07 nu mai misuni prin Buc? Ca vin eu cu "famelia" la inscrieri, de pe 14.07 si stau pana pe 25.07. As fi disponibila...pt un Car cu Bere dupa ora 19 - 20...daca se lasa cu dantz.... Mie-mi placu la Caru' si ma simt neterminata! Simt ca nu mi-am descarcat gusa nici macar pe jumatate! Nu mai vorbesc de dansuri populare! This post has been edited by dr_wise: Jun 24 2008, 04:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Io nu mai sunt aci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Revin abia in octombrie... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:51 AM |
|