![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, ati stabilit si locul de intalnire?
Io viu cu o idee: hai sa va intalniti la Cluj. Iaca ce frumos o plouat si amu ii racorica usor numa bine de stat pe-afara si uitat la stele. He? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Scorpi, ce-as mai da o fuga la Cj (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tare mi-i dor de gradina botanica, de Diesel, de Pta Mihai Viteazu si de multe alte locuri minunate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu zi de doua ori, da? Ca acu' ma sui in masina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai la Cluj hai la Cluj hai la Cluj.
De 4 ori ii bine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am si o o amica la cluj. si cu tine 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io pe 9 august la 7 juma seara sunt in buc:D banuiesc ca nu se intalneste nimeni atunci nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Albi, eu la ora aia voi fi pe drum inapoi din concediu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
chiar asa
se mai face intalneala? Roxi, .., vreau sa cunosc bebelinu' (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, mai facem intalnirea? Eu m-am simtit cam rau zilele trecute, dar de ieri sunt mai bine...asa c-am dispozitie de intalnire.
In afara de Poke, Chinte si Meg, mai vine cineva? Meg...o sa-l cunosti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , acusica-i prea mic, dat fiind c-am intrat in 9 saptamani. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, ce-ati facut cu intalnirea? Eu am fost luata de val si am uitat complet. Imi cer mii de scuze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nu am mai facut nimic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In we asta sunt plecata din Buc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:24 AM |
|