![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E bine, atunci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fanny, e bine dupa 19:30. Doar nu vrem sa te pierdem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Thalia este restaurant, nu? Eu ma gandeam mai degraba la o terasa, cafenea. Vreti sa mancati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E restaurant si teresa, ca si Chocolat. L-am propus ca sa mai existe si alte nume pe lista cu posibile locatii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu prefer un loc aerisit.... eventual o livada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu acu am ajuns acasa, mi-ar placea sa va vad, dar nu mai pot sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mi0e groaza sa ies, stau la umbra aerului conditionat.
Stiu unde e Thalia si e ok locatia, o sa va placa. Distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai nu e azi, ci duminica urmatoare, Nimphe!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aaa, da? NU am citit cu atentie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu we urmator plec la socri, ca al meu pleaca in Vama Veche cu baietii si nu vreau sa stau singura pe calduri.
Daca ajung in timp util, ma infiintez si eu. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu gagici.
La Thalia, se mananca f bine, dar fetele poate vor ceva mai central. Eu n-as mai merge tot la Chocolat. Am putea incerca si Cafeneaua actorilor de la Universitate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu am fost niciodata la Chocolat si voua va este familiar, de-aia il pusesem..
Welcome, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cine se mai baga? Eu ma mai gandisem la o cafenea, mi se parea ca arata foarte bine pe net, dar n-am apucat sa o inspectez inca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu, e buna Cafeneaua actorilor, parerea mea. This post has been edited by sweet_girl: Aug 18 2008, 07:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Daca alegem la Chocolat, dam nas in nas cu schele si sapaturile din zona. De asta o cam evitam. Dar las' ca se face frumos si centrul istoric si dam o raita atunci! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu zic sa ne decidem asupra locului si orei, ca pe vineri sa facem rezervarea. O s-o rog pe una din voi sa sune, pentru ca la mine vor fi niste zile mai grele la serviciu.
Pana acum vin: Fanny, io, Nimphe, Sweet, Pink, Bebe_maria (dar trebuie sa-mi confirme sigur), s-ar putea sa apara si Chinte. Astept noi doritoare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:13 PM |
|