![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba aducem farduri...ca doar nu sunt prea grele. Asa ca sa ne clatim ochii si noi, sa ne mai inspiram una de la alta.
Hai ca eu o sa fiu mamicuta voastra, ca-s cea mai in varsta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Chiar, Afobia n-o veni? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu imi iau acum o paleta de 16 culori de ochi, cred, culori normale, purtabile ziua. Si vreo 6 de fard de obraz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca le cumpar le si aduc la voi. Sa vedem.. De unde iti iei? Ma gandeam azi sa trec pe la Carrefour, acolo se gasesc JaDe? Ba aducem farduri...ca doar nu sunt prea grele. Asa ca sa ne clatim ochii si noi, sa ne mai inspiram una de la alta. Hai ca eu o sa fiu mamicuta voastra, ca-s cea mai in varsta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Chiar, Afobia n-o veni? Zicem farduri doar la eye shadow sau si la blush, rujuri etc? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum mi-am amintit si de Meg. Ar putea veni si ea, dar nu prea am mai vazut c-a intrat pe forum in ultima vreme.
Eu imi toata trusa farduri, fdt, ruj (fara creme si alte lotiuni), creioane etc. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa-mi iau si eu trusa uzuala, am o gentuta in care tin toate fardurile cu care ma machiez in mod frecvent. Dar sa nu radeti de Ruby Rose-urile mele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... serios ca mie-mi plac rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Lxn si eu am Ruby Rose si chiar imi plac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sa vaz daca le-oi cara pt toate... Ma gandesc unde sa le intindem? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Le intindem pe rand! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ah, ce ma oftic! Ii pun lui Blue fundita si-l trimit sa va "lipaie" fardurile. Nah! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pfooa, dar ce bine ar fi! Iti dai seama, saracul, inte atatea care il admira (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
Las' ca dupa asta ne-om face curaj mai usor si om da iama mai des prin carciumi (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pepsi.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, next time vom tine seama inainte de toate, de programul tau. E a 2 a intalnire pe care o ratezi. Prima a fost cu fetele de la Monti.
|
|
|
![]()
|
|
Bre, voi cu Monti ma suparati tare! Mai, mai ca imi vine sa ma apuc de el numa ca sa intru in gasca voastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nah, ca am zis-o si pe asta! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ps: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:09 PM |
|