![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu pot ajunge de data asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt plecata in weekend si intoarcerea e duminica seara, probabil tarziu. Daca reusesc sa ajung mai devreme, vin la locatia pe care o stabiliti voi. Deci don't count on me (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
am venit sa confirm in proportie de 90% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Multumesc pentru invitatia de a veni la intalnirea voastra, sper sa pot ajunge, nu pot sa spun sigur ca vin pentru ca nu o sa fac doar eu programul pt duminica si luni dar cu siguranta incerc. Cand va hotarati unde sa mergeti sa dati si cateva indicatii cu privire la mijloacele de transport care ajung in zona aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (nu cu metroul) pt ca eu nu cunosc Bucurestiul asa de bine ca voi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bebe, tu in ce zona o sa stai in Bucuresti?
PS: cu fetele de la Craiova ai apucat sa te vezi? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fanny eu nu stau in Bucuresti, fratele meu e acolo si sta pe Calea Vitan, aproape de Mall Vitan (parca intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan mai exact). Cu fetele din Craiova n-am apucat sa ma vad, am zis ca avem timp si a zburat nici nu stiu cand.
Scuze, acum am vazut ca ai zis 'o sa stai' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bebe_maria: Aug 21 2008, 09:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu-i bai!
Te intrebam, ca sa vedem daca te poti intalni cu vreo fata care sta in aceiasi zona. Nu vrem sa-ti dam batai in plus cu drumul pana la intalnire. Si ca tot am ajuns la subiectul asta: feteleeeeee, unde ne veeedem si unde ne duuuucem? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, eu plec azi. Ar fi minunat daca ne-am hotari pana la pe la 1 azi, cand plec.
Daca nu se hotaraste nik, o sun pe Roxana sa-mi zica ce s-a stabilit in final. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu zic sa mergem tot la Caru' cu bere. Mi se pare buna si ideea lui Pink cu ceainaria, dar poate unele dintre noi vor sa manance (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu azi iar sunt in sedinte si nu pot suna. Pe Bebe, daca e o iau eu, ca probabil al meu sot ma va duce si aduce, ca doar sunt rasfatata acusica, nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Deci, propun Caru' cu bere, orele 19:30, duminica, 24 august. |
|
|
![]()
|
|
yabadabaduuuu! Mi se pare ok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cate persoane suntem? Si... facem rezervarea afara sau inautru? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine nu conteaza, alegeti voi. Fanny, zic sa facem rezervarea pentru 10 persoane. Cred ca-i ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:34 PM |
|