![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ne vedem direct acolo sau la metrou? Intreb oropsitele, nu rasfatatele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Deci Caru cu bere, ora 19.30 - duminica. Avem o rezervare in Crama - cu nr 6C pentru 10 persoane.
Am intrebat daca, in cazul in care gasim masa libera, putem sta afara si mi s-a spus ca n-ar fi nicio problema. Conditia e sa gasim una. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu as zice sa ne vedem direct acolo, din moment ce cunoastem locul. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki. Multumim.
Si eu zic sa ne vedem direct acolo. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne vedem acolo!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pentru 10 persoane? Suntem atatea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
De-abia astept sa va cunosc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lexie, pai poate reusesti sa ajungi si tu, ca doar ne intalnim mai pe seara. This post has been edited by sweet_girl: Aug 22 2008, 09:31 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa, Sweet la intalnire!!! Mai sa fie, nu pot sa cred. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce rau imi pare ca nu pot si eu veni, mi-ar fi placut foarte mult sa vin la o intalnire la Bucuresti. Sa va distrati fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu posibil sa vin in tara o saptamana dar nu cred ca o sa am timp nici sa respir, mai ales ca am nunta unei verisoare si vin si cu boy-friendul (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Se pare ca sweet e vedeta misterioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , fac tot posibilul sa fiu acolo si eu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa, sunt un adevarat vip. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
REMINDER:
19.30 - Caru cu bere! rezervarea e pentru crama, iar 6C este indicativul pentru masa O sa incerc sa ajung cu 5 minute mai devreme, dar in caz ca nu apuc va rog pe voi, daca ochiti o masa mare la terasa, asezati-va acolo. PS: Eu am nr Roxanicii, o sa tin legatura cu ea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Distractie si abia asteptam poze cu Sweet sa le punem pe tot netu , ahem pardon...sa ne facem postere din ele si sa le lipim pe frigider (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Just kiddddddiiiiiin' (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:36 PM |
|