![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, ce bine-mi pare c-o sa te vaz si pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Fetelor, pe mine oricum ma duce/aduce al meu cu masina, asa ca n-am nici o preferinta asupra locului. Oriunde va e voua mai usor sa ajungeti. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu vreau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Din Craciun, in ziua mea, in intalnire si in Revelion. Weeee, numai in petreceri o s-o tin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, ce-as fi vrut si eu sa vin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din pacate ajung abia pe 29 abia pe la 11 noaptea in bucuresti :-<
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vor mai fi ocazii, Neith! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce loc si ceas de seara stabilim? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, astept sa dea un telefon Happycat ca sa ne spuna ea cand e disponibila si decidem atunci ora.
Cred ca locul il putem stabili din-nainte. Te astept cu propuneri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aha, razi de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deoarece stii ca nu prea frecventez centrul. Mi-a placut locul unde ne-am intalnit ultima oara, vizavi de Romana, la Trattoria. Dar... sunt deschisa si altor propuneri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) POate ne sugereaza Bia ceva, ca-i mai plimbareata decat noi.
Oricum, fiind seara as prefera sa fie un loc unde sa se poata si manca, pls! Bia, ai legatura! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca Bia n-a sugerat nimic, asa ca-mi revine mie 'teribila misiune' de a propune Pizza Hut Universitate (mancare variata, central si sper sa gasim sa facem rezervare pe ultima suta).
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asteptam pana maine sa vedem ce ora sugereaza Happy?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
As vrea si eu sa viu sa va vad ca mi-i dor de voi si sa-i vad si burtica Roxanicii. Pizza Hut Universitate e foarte ok pentru mine, ora mai trebuie sa stiu. Dupa ce se hotaraste si ora, va anunt de viu sau nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (but count me in as 80%)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
As vrea si eu sa viu sa va vad ca mi-i dor de voi si sa-i vad si burtica Roxanicii. Pizza Hut Universitate e foarte ok pentru mine, ora mai trebuie sa stiu. Dupa ce se hotaraste si ora, va anunt de viu sau nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (but count me in as 80%) hello fetele. salutare din bucuresti. scuze ca scriu asa aiurea, scriu de pe laptopul lui sorella. Am vazut ca cineva a sugerat restaurantul tratoria de langa Romana, este cumva cel cu tematica de fotbal? Pentru mine e perfect, pentru ca noi stam la Golden Tulip, aproape. sau pizza hut de la universitate, e ok si acolo. Deci as putea sa vin, pe la ora 8 e bine? Scuze ca am aparut asa pe ultima suta de metri. va pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:43 AM |
|