![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau Mcdonalds si KFC (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maai, catzalul parca era pe Montignac. Ma refer la dieta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, si eu voiam sa te vad, dar din motive bine stiute, de data asta stau pe bara.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Scorpi, uita-te pe harta Bucurestiului, da pe google bucuresti+harta, si pune acolo strada Batistei.O sa te ajute sa vezi cum e strada fata de Teatrul National, care e imposibil de ratat.
Incerc sa vin si eu sa te vad. Pup. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
okioki, numai sa ma anuntati si pe mine unde sa vin. Nu mergeti sa ma vedeti fara mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca mergi cu metroul, cel mai usor simplu sa cobori la statia Universitate, te uiti la indicatorul cu Intercontinental, apoi vor fi 2 iesiri, tu o alegi pe str. Batistei si gata, you're there. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Apr 4 2009, 03:54 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bei, ati stabilit locatia?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmm... nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai, sa propuna cineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E o cafenea club lounge etc. chiar pe Batistei (sa il gaseasca si catzalu usor), TNT. Problema este ca am fost acolo doar intr-o seara cand era inchiriat pentru o petrecere privata, deci nu stiu foarte bine ce si cum, doar cum arata. Daca e pot sa trec in seara asta, in drum spre casa, sa aflu mai multe. In apropiere ar mai fi Cafeneaua Actorilor, Turabo.
Altfel, propuneti voi, eu stiu mai mult cafenele, baruri si in plus, nu ma pricep deloc la explicatii de locatii si orientari in spatiu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scorpi, lasa si tu nrul de tel. unei fete sa putem pastra legatura. Si apropo, cine vine pana la urma, ca nu a confirmat nimeni sigur? Eu reusesc sa ajung in jur de/dupa 6. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am nr lu` scorpi, o sa ma si intalnesc cu ea ceva mai devreme. Tu zi locatii, ca am eu simt orientativ dezvoltat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
S-au anuntat sweet, eu, lexie, lotte cine confirma? Eu o sa merg in mod sigur. Poate daca e frumos afara gasim si-o terasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:50 AM |
|