IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
scorpirescu
post Apr 6 2009, 03:14 PM
Post #701

Musafir

Mai bine sa nu fie departe de gara ca daca ne adunam dupa ora 6 pana ajunge lumea pana nush ce .. la 20.30 pleaca trenu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu metroul sa ajung in gara banuiesc ca ar fi ok...

Sweet, nu-i musai sa fie pe Batistei ca eu acolo am treaba pana pe la 12 maxim, apoi de la 12 pana la 6 nu stau lipida pe strada aia. Ma descurc eu sa ajung undeva unde va place voua. Plus ca Jo s-o oferit de ghid turistic si partener de holbat prin magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca venim unde spuneti voi cand spuneti voi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Apr 6 2009, 04:32 PM
Post #702

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

V-ati hotarat?

+Quote Post
Lexie
post Apr 6 2009, 04:36 PM
Post #703

Musafir

Eu propun Cafepedia, la Universitate - e vis-a-vis de libraria Mihai Eminescu. Din cate stiu, au si mese afara, nu stiu insa daca le-au scos deja.

Eu o sa ajung, sper, undeva pe la 18:15 - 18:30. Daca e in centru, daca nu, nu stiu exact.

Deci confirm in proportie de 90%. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 6 2009, 06:51 PM
Post #704

Musafir

Mai e un Cafepedia pe langa Diverta Magheru parca. Da` eu n-am intrat niciodata. Also, Turabo ateneu, circula si 178 prin apropiere care merge spre gara. Mai e Planter's pe langa mine, dar la fel, n-am fost pe acolo. Eu nu prea pot sa vin cu sugestii pentru ca ies extrem de rar... sweet, tu esti mai in tema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alege ceva.

+Quote Post
Cindy
post Apr 6 2009, 07:13 PM
Post #705

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

E dragut Cafepedia de la Universitate de care spune Lexie. Desi nu imi plac scaunele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Jo, ala de care spui tu e cam la fel, doar alta locatie, dar insa e mai departe de metrou si i-ar fi mai greu lui Scorpi.
Daca vreti Turabo, mai este unul si la Victoriei si e mai aproape de gara.
Locatii aproape de gara nu prea stiu, eu am fost in ultimul timp pe la toate cele din zona Piata Muncii si Alba Iulia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , foarte dragute si multe, dar nah se ajunge putin mai greu.

Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am fost intr-un Planters dar pe langa Romana, nu il recomand, plin de straini cu bani si burtosi libidinosi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 6 2009, 08:37 PM
Post #706

Musafir

Ni, unde era micuta noastra petrecareata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ok aproape de metrou, mai.

+Quote Post
Lexie
post Apr 6 2009, 10:13 PM
Post #707

Musafir

Deci Cafepedia Universitate sau Turabo Victoriei?

+Quote Post
Jo
post Apr 7 2009, 08:19 AM
Post #708

Musafir

Cafepedia. Noi o sa mergem pe la 5 acolo, va asteptam in functie de programul fiecaruia. Eu n-o sa stau foarte mult ( maxim pana pe la 7) pentru ca am un partial maine si mai am ceva de invatat.

+Quote Post
Lexie
post Apr 7 2009, 08:41 AM
Post #709

Musafir

Super, o sa ajung usor la Cafepedia. Am luat si aparatul foto, sa tragem catelul in poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pana la cat poate Scorpirescu sa stea, sa stiu ce deadline am. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 7 2009, 08:59 AM
Post #710

Musafir

La 20:30 are tren. Deci pana pe la 20 maxim cred.

+Quote Post

78 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 11:02 PM