![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai bine sa nu fie departe de gara ca daca ne adunam dupa ora 6 pana ajunge lumea pana nush ce .. la 20.30 pleaca trenu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu metroul sa ajung in gara banuiesc ca ar fi ok...
Sweet, nu-i musai sa fie pe Batistei ca eu acolo am treaba pana pe la 12 maxim, apoi de la 12 pana la 6 nu stau lipida pe strada aia. Ma descurc eu sa ajung undeva unde va place voua. Plus ca Jo s-o oferit de ghid turistic si partener de holbat prin magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca venim unde spuneti voi cand spuneti voi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
V-ati hotarat?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu propun Cafepedia, la Universitate - e vis-a-vis de libraria Mihai Eminescu. Din cate stiu, au si mese afara, nu stiu insa daca le-au scos deja.
Eu o sa ajung, sper, undeva pe la 18:15 - 18:30. Daca e in centru, daca nu, nu stiu exact. Deci confirm in proportie de 90%. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai e un Cafepedia pe langa Diverta Magheru parca. Da` eu n-am intrat niciodata. Also, Turabo ateneu, circula si 178 prin apropiere care merge spre gara. Mai e Planter's pe langa mine, dar la fel, n-am fost pe acolo. Eu nu prea pot sa vin cu sugestii pentru ca ies extrem de rar... sweet, tu esti mai in tema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alege ceva.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E dragut Cafepedia de la Universitate de care spune Lexie. Desi nu imi plac scaunele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Jo, ala de care spui tu e cam la fel, doar alta locatie, dar insa e mai departe de metrou si i-ar fi mai greu lui Scorpi.
Daca vreti Turabo, mai este unul si la Victoriei si e mai aproape de gara. Locatii aproape de gara nu prea stiu, eu am fost in ultimul timp pe la toate cele din zona Piata Muncii si Alba Iulia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , foarte dragute si multe, dar nah se ajunge putin mai greu. Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am fost intr-un Planters dar pe langa Romana, nu il recomand, plin de straini cu bani si burtosi libidinosi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ni, unde era micuta noastra petrecareata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ok aproape de metrou, mai.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Cafepedia Universitate sau Turabo Victoriei?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cafepedia. Noi o sa mergem pe la 5 acolo, va asteptam in functie de programul fiecaruia. Eu n-o sa stau foarte mult ( maxim pana pe la 7) pentru ca am un partial maine si mai am ceva de invatat.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super, o sa ajung usor la Cafepedia. Am luat si aparatul foto, sa tragem catelul in poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pana la cat poate Scorpirescu sa stea, sa stiu ce deadline am. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
La 20:30 are tren. Deci pana pe la 20 maxim cred.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 11:02 PM |
|