![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sper sa ajung si eu in timp util..
Pink, Lotte? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce dor mi-ati facut de Bucuresti, de casa...(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai si tu, Clau, repede!
Jo, sa ai grija de (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) Sa nu-l epuizezi pana la intalnirea cu noi. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa o sun eu pe pink, sa vaz daca vine...
Inca doarme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo: Apr 7 2009, 11:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Fetele, eu nu ajung, cu parere de rau.Intre 5 si 7 ma vad cu trei persoane diferite.
Sa va distrati si sa o pupati pe Scorpi din partea mea. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
In 2 minute fug sa rezolv ceva si apoi merg sa vad Scorpirescu mic si plimbaret. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Have fun ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ciripiti cu incredere: cum fu si undi's pozili? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as povesti, da` is asa obosita ca numa sa povestesc nu-mi vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scriu maine. Pozele-s la lexie.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fuseram sa vedem si catzalu' plimbaret (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
Scorpi e o scumpa, desi umblase de dimineata de la 8 pana seara, tot plina de energie era. Si-mi place tare cum vorbeste ea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A plimbat-o Jo prin botanica, au facut 2-3 poze si nu mai stiu pe unde s-au perindat, apoi au venit la cafepedia. Jo si Sweet sunt asa cum mi le-am imaginat, delicate si simpatice. Si in cazul in care va intrebati, nu, nu am reusit sa o surprind pe Sweet intr-o poza, asa ca va trebui sa va intalniti cu ea ca sa o vedeti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cat despre Bia, se vede ca-i merge bine si e fericita si ma bucur sa o vad asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozele sunt pe grup, in folderul "Intalnire cu Scorpirescu 7aprilie2009" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:07 AM |
|