IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
Fanny
post Apr 7 2009, 11:07 PM
Post #721

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu ti-am vazut decat partea de sus a rochiei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 08:19 AM
Post #722

Musafir

Ioi, ce moaca am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie mi-au placut tare mult fetele. Sunt foarte sociabile si dragute. Lexie are niste ochi tare frumosi, sweet are un ten perfect (martora bia, ca pe ea am tot inghiontit-o ca "uite, uite ce ten perfect are!!! vreau si eu"), bia e o simpatica si gesticuleaza extra mult cand vorbeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) iar scorpirescovici, catzal mic, e o moldoardeleanca tare draguta. Am fost si-am mancat (am dus-o la restaurantul lu` papadopol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), ne-am plimbat putin prin gradina botanica (care e extra mica - nu mai fusesem nici eu pana acum), am fost putin prin Unirii apoi la Cafepedia. Am povestit o gramada si ne-am pozat cu magnolu (in caz ca n-ati inteles, e copacul care face magnolii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Per total ma bucur ca am ales sa-mi petrec ziua cu ea in loc sa invat la managementul achizitiilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 8 2009, 09:26 AM
Post #723

Musafir

Jo, place asta cu "magnolu". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fanny, o sa pun o poza tot pe grup cu rochita, daca reuseste sa mi-o trimita cineva de acasa, in curand, daca nu, deseara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 09:34 AM
Post #724

Musafir

Ce fete frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 8 2009, 09:51 AM
Post #725

Musafir

Foarte simpatice fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Era si culmea sa nu va placa de scorpi mic, ca uite ce simpatica e (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Lexie m-ai dat gata cu rochita aia, cel putin in partea de sus arata super classy.
Bia ca de obicei cu paleta de machiaje dupa ea, maniaca mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jo ce fatza ai fata? tenul arata f bine daca la asta te referi, dar intr-adevar pari cam abatuta in vreo 2 poze, probabil la cele 40 de kile ale tale te-o obosit plimbarea prin Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 09:55 AM
Post #726

Musafir

Bai, deci 1 la mana, paleta aia era a mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Da` m-am distrat ca pink de cum o deschis-o s-a repezit la cea mai aprinsa nuanta de roz posibila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Eu ma refeream la expresie bre, zici ca-s venita de la prasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A, si te rog frumos... ca-s 44 de kile, da?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Jo: Apr 8 2009, 09:55 AM

+Quote Post
Roxana_
post Apr 8 2009, 09:59 AM
Post #727

Musafir

Jo, cum e la 'La Papi'. Am fost si eu invitata la un botez acolo peste cateva saptamani.
Ti-ai luat de pe net trusa aia? Si cat te-a costat? Cu una din asta nu mai ai nevoie de nimic.

Sunt dragute fetele. Si mie imi placu' rochia lui Lexie.

+Quote Post
blekytza
post Apr 8 2009, 10:10 AM
Post #728

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Am vazut si eu pozele de la rendez-vous-ul vostru, sunteti toate foarte dragute!

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 10:11 AM
Post #729

Musafir

Pai... nu mi s-a parut cine stie ce. E ok, foarte simplut. De mancare nu pot sa-ti zic nimic, eu am baut doar un ceai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da, trusa e luata de pe ebay, m-a costat in jur de 60-70 de ron cu tot cu transport.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 8 2009, 10:12 AM
Post #730

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Oauuuuuuuuuuu ce fain a fost la intalneala se vede din poze.
Catelul e tare haios el asa dupa cum scrie, live n-are cum sa fie altfel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce fain machiaj are Bia cu albastru (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hai mai Jo, tu cu ochii aia minunati sa te plangi de ceva, pai cand vezi ochii tai nu mai vezi altceva.
Sweet e draguta ea de la natura, e una dintre cele care mie mi se pare ca never nu ti-ar spune ceva sa te deranjeze. Si mie mi-ar place s-o vad live, de fapt mi-ar place si mie o intalneala da' who knows cand s-o nimeri.
Si cand ma gandesc ca am vazut-o pe Szi si n-am tras-o de maneca , a fost asa rapid eu intram ea iesise nu stiam cum s-o strig si apoi am dupa ce m-am dezmeticit nu mai era. Next time n-o mai ratez.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 8 2009, 10:13 AM

+Quote Post

78 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 10:34 PM