IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
scorpirescu
post Apr 8 2009, 10:22 AM
Post #731

Musafir

Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma, m-ati facut curioasa rau.. ma duc si eu sa vad cat is de simpatic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ok, deci Jo era abatuta ca am umplut-o, cred, de bataturi. Ca am umblat de zalude la pas prin bucuresti strazi, papi si gradini botanice. Si pentru ca are examen (fugi la invatat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Ati vazut ce poze frumoase i-am facut la Lexie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai daca s-o gatit asa frumos sa ma intampine?
Sweet nu m-a lasat sa o pozez dar si ea era gatita tata sexy .. lady in black.
Pe Pink trebuia sa o inveselesc io? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Era de o veselie molipsitoare si asa s-o infipt in trusa lui Jo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Toate fetele sunt super simpatice si ce bine imi pare ca am reusit sa ne intalnim. Jo, multam fain ca ai avut rabdare cu mine si stau cu niste emotii sa-ti iei examenul ala cu nota mare ca altfel nu o sa pot dormi de vinovat.
Ma duc sa ma uit la poze.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Apr 8 2009, 10:28 AM
Post #732

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

faina intalnirea!
Master, unde ai vazut-o tu pe Sweet in poze ca nu este! Uf, iar am uitat sa-mi trimit paparazzul s-o pozeze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si pe Szi unde ai vazut-o? hehe, eu cand am prins-o pe Doc in Constanta m-am naspustit asupra ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar de doua ori!
Jo are un aer atat de diafan, dintr-o alta epoca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lexica e o frumoasa si o dulce, ii rad ochisorii aia frumosi!
Scorpiuta tare dulce si a venit ea mititica tocmai de la Cluj. Cred ca a bucurat-o mult intalnirea cu voi.
Bia...Bia arata altfel, Bia radiaza, ii iese fericirea prin piele! Asa e?

+Quote Post
Cindy
post Apr 8 2009, 10:32 AM
Post #733

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bre, nu eram gatita tata sexi ca am fost la fac. si am stat si ceva ore la biblioteca pentru un proiect! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa eram foarte obosita.
Revin si eu mai pe seara cu impresii.

+Quote Post
kalua
post Apr 8 2009, 10:47 AM
Post #734

Musafir

Daca sweet se lasa pozata nu era sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , vreti sa se dezica de aerul ei misterios? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Foarte frumoase fetele!

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 10:48 AM
Post #735

Musafir

Auzi, acuma ca sa fiu sincera eu m-am uitat de vreo 3 ori la tatele tale. Si dupa aia am inceput sa ma uit pe geam, ca-mi fugea privirea fara sa vreau si am zis ca poate iti trec alte ganduri prin cap daca ma mai holbez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 8 2009, 10:51 AM
Post #736

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Pai Sweet a mai pus cate-o poza la machiaje cate una la tinute.
Pe Szi, am vazut-o la Carrefour in Pitesti si nu eram sigura ca e ea ca o stiam din poze, era si seara si am intrebat-o pe forum si mi-a zis ca ea era. Offffffffff apoi m-am ofticat ca n-am strigat-o, acu' poate cand mergem cu fetita in parcul ala frumos tare din Craiova, poate ne vedem daca are vreme. Si pe Diana as vrea s-o vad daca o avea vreme.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 8 2009, 10:53 AM

+Quote Post
dr_wise
post Apr 8 2009, 11:13 AM
Post #737

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Olalalaaaaa, ce fete frumoase si veseleeeeee!
Ptiuuuu, sa nu va fie de deochi! Expirati primavara prin toti porii!
Vreau si eu o intalneala! Nu, de fapt, vreau TREI! Una la Cta, una la Buc si una la Craiova. Ca asa-i famelia me, "globalizata" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La anu' cred ca-s apta si de-o intalneala la Galati, ca face amore puro 20 de ani de la terminarea facultatii si, daca e in iulie-august, facem prezenta mai mult ca sigur. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Last edit: uitai de intalnirea cu Kary si Bazi la Venetia in mai, pe 23 sau 24. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Ieeeeehhhhhhhhhhhhh! A lu' globalizatu' ma cheama!
The latest edit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) : eu ma declar fan Lexie. Mi se pare asa de frumoasa, de-mi vine s-o iau cu mine de fiecare data! Are un zambet SE-DU-CA-TOOOR! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De fapt, zambeste cu toata fata! Cu gura, cu ochii, cu tot! Emana serenitate! S-o pui pe rana, nu alta!
Sa nu va suparati pe mine, va rog!

This post has been edited by dr_wise: Apr 8 2009, 11:19 AM

+Quote Post
Lexie
post Apr 8 2009, 11:46 AM
Post #738

Musafir

Doctoreaso, esti o scumpa, m-ai facut sa rosesc, la propriu! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma simt magulita, multumesc tare mult de frumoasele complimente.

Mi-ar placea tare mult sa ne revedem pentru ca sunt fascinata de energia si buna-dispozitie pe care le emani. Cel mai interesant este ca reusesti sa insufli energia aceasta pana si pe internet. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jo, trebuie sa recunosc, si mie imi aluneca privirea in decolteul lu' Sweetie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca noi, fomeile, ne uitam, apai barbatii ce sa mai faca?

Da, Bia chiar emana fericire, se simte ca-i este bine!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 8 2009, 11:59 AM
Post #739

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 12:54 PM
Post #740

Musafir

U-ha, iara povestim de tzatze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:23 PM