IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intalnirea bucurestencelor
Master of Norule...
post Apr 8 2009, 01:14 PM
Post #741

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , Scorpi boobs circle.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 02:58 PM
Post #742

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Sinteti niste delicate dragalase
Foarte feminina Lexie, loved it.

+Quote Post
happyCat
post Apr 8 2009, 04:14 PM
Post #743

Musafir

Ce frumoasa intalnire ati avut, fetelor!

Co ocazia asta eu am ajuns la concluzia ca eu si cu Scorpi suntem surori, mi se pare mie ca semanam, am sa pun o poza concludenta pe grup. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 8 2009, 05:40 PM
Post #744

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Da, da, asta vroiam sa zic, Scorpi seamana cu Happy!
Sinteti niste frumoase!

+Quote Post
Cindy
post Apr 8 2009, 05:47 PM
Post #745

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Asa deci va uitati in decolteul meu?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Jo de unde atata perfect? Perfect de exfoliat...in plus ma mai dadusem si cu 5 straturi de crema megagrasa deasupra sa remediez descuamarea si se scufundase fdt in crema. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In concluzie, aveam pielea exfoliata, grasa si cu fdt scufundat. :|

Sa povestesc si eu. Ca de obicei, am ajuns eu ultima. Cercetez cu privirea descumpanita zona dupa fete, noroc ca ma vede Jo. Apoi, realizez ca fetele imi erau chiar foarte cunoscute, exceptand-o pe Scorpi, pe care mi-o imaginam putin altfel. E foarte simpatica si nu ii dai in nici un caz mai mult de 26-27 de ani. Si parea in plus asa plina de energie, desi umblase toate ziua. M-a amuzat tare cu lentilele de vedere purtate 7 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , fardul de 6 interminabil, povesti din studentie si altele asemenea.
Pe Jo nu prea am prins-o prea mult, ca s-a dus la invatat pt partial, sau cel putin asa ne-a pacalit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropo, cum a fost? Acum o sa spun eu ca exagerezi ca mi se pare ca nu ai absolut nimic. Si bineinteles ca ai 44 de kg daca mananci...ceai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar trecand peste astea, e tare simpatica.
Lexie chiar e delicata, nu eu, cum spusese ea pe pagina anterioara. Si a fost interesant sa vad ochisorii melancolici cu gene lungi de la machiaje si in realitate.
Bia e o nebuna in sens pozitiv. Vesela, energica (noah doar dormise pana la amiaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), ne-a povestit despre scrisori de dragoste din liceu pana la elemente mai actuale din viata ei. Asezonate cu un machiaj still Gucci (as she said), foarte misto.

MoN, merci de vorbele frumoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 8 2009, 05:58 PM

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 06:35 PM
Post #746

Musafir

Ma, eu chiar am invatat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si am facut aproape tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 8 2009, 07:34 PM
Post #747

Musafir

Happy, chiar ca semanati tu si Scorpi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 07:53 PM
Post #748

Musafir

Eu am zis de la inceput ca seamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intre ele si amandoua cu oana sarbu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 08:20 PM
Post #749

Musafir

Phiuu .. deci iei nota mare, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Happy, am vazut poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super tare. Poate avem stramosi comuni (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2009, 02:43 PM
Post #750

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Catzalul si pisica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:03 PM