![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, iaca am facut si rezervarea pe numele Roxana C-tin, duminica, 16 martie, orele 18, la fumatori. Am ales fumatori, ca n-am stiut care fumeaza si care nu. Sper sa fie ok.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si de-abia astept sa ne vedem. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, multumim pt rezervare.
Ramane la Chocolat, da? Si venim si cu trusele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu abia astept. Numai pe Rox o stiu, in rest, o sa fie prima vedere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu nu stiu pe niiimeni (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu nu stiu pe nimeni... Dar o sa stiu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumim, Rox, pentru rezervare!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu placere dragutelor. Din poze va stiu pe toate, mai putin pe Laryssa, care nu s-a aratat pe grup. Personal doar pe Nimphe.
Da Nimphe, locatia a ramas aceeasi: Chocolat. Am uitat sa va spun ca eu o sa-mi iau aparatul foto cu mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Trebuie sa imortalizam momentul. Voi stiti ceva de Meg? Voiam sa vina si ea. Di, ai cumva numarul ei de telefon, s-o sunam? This post has been edited by roxanica10: Mar 13 2008, 02:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Bravo Roxi, multumim! Doar ca eu sunt terminata de gat, tuse si raguseala si numai fum imi lipsea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu nu fumez, dar asta e... Poate sunt si fumatoare printre noi. Ar fi haios sa nu fie niciuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Io m-am lasat de la 01.03.2008 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oooo, bravo Nimphe!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Nu mi-e greu, ca nu-i prima data cand ma las (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar sper sa fie ultima.
Mai bine imi iau cosmetice decat tigari. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:12 AM |
|