IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Jun 6 2008, 11:56 PM
Post #1091

Musafir

Roxy, vad ca te-ai umplut de energie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am reusit sa ajung la zi cu calcatul, daca tot am stat acasa cu cel mic, 2 zile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asta-i o maaare realizare pentru mine. Dar in seara asta vine mama inapoi din Montreal, asa ca nu mai am treaba cu calcatul... pana la toamna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va pup, ma duc cu cophiii la film. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta mic a vrut neaparat sa fie montignac.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 12:13 PM
Post #1092

Musafir

TRebuie neaparat sa incercati papucii astia. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Reteta-i buna de tot pentru noi, eu cunosc mancarea asta mult mai grasa. Eu am fost ceva mai generoasa cu condimentele.

+Quote Post
Alinice
post Jun 7 2008, 03:21 PM
Post #1093

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Felicitari Roxana ! Sa fie un/o mic/a MM-ist/a plin/a de sanatate si noroc !!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Meniul de azi :
MD un ou fiert , 2 felii de salam , rosie , jumatate de ardei gras , 2 felii de urda ; cafea cu lapte degresat
P spaghete integrale cu sos Rishta modificat ( fara ulei ), rosie si jumatate de castravete
G (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif)
C fructe .
V-ati dat seama ca am o problema cu inghetata...voi incerca sa o evit pe viitor.
Si pe mine ma asteapta un sifonier sa-l aranjez si imi cam sta pe suflet treaba asta (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
CyL
post Jun 7 2008, 04:29 PM
Post #1094

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ziua buna girls,

MD: omleta zdravana in care am pus ceapa verde, branzica, iaurt si putin lapte (0.1%) cu salata verde+rosii + 1 cana de lapte rece
G: cateva capsuni si caise (caisele cam verzisoare)
P: o salata mare cu de toate (s.verde, ceapa verde, castraveti, ou fiert, branzica, masline si ton in ulei) cu un iaurt tnuva 0.1%
G: doua patratele cioco 85%
C: n'am idee inca

intrebare intrebatoare: fusei azi la shoping si am gasit lapte praf de soia. cum l'am vazut, desi cam piperat pretul, l'am pus imediat in cosul de cumparaturi, gandindu'ma k nu poate sa contina nimic neconform. eeh, m'am inselat.
aici sunt ingredientele: sirop de porumb in stare solida, grasime de nuca de cocos partial hidrogenata, soia procesata termic (3%), concentrat de proteina de soia 2%, fosfat de potasiu, mono si bigliceride din soia, dioxid de siliciu.
la gust e super bun si dulceag.. se simte un pic gustul de soia. plsssssssss... spuneti'mi cat de otravitor este? adica.. merge macar din cand in cand preparat...? tare rau imi pare ca nu m'am uitat pe eticheta inainte, am crzut ca gata, daca e de soia e super sanatos.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

v'am pupat girls, weekend placut in continuare:)

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 04:54 PM
Post #1095

Musafir

Nu-i conform din cauza siropului de porumb.

+Quote Post
CyL
post Jun 7 2008, 05:14 PM
Post #1096

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

numai din cauza lui? celelate ingrediente nu's asa "otravitoare" ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

so... macar asa.. un picutz, se poate gusta din ele dimineata..? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 05:26 PM
Post #1097

Musafir

Daca vrei sa faci un pic de Montignac, poti sa-l tot bei. Dimineata sau cand poftesti.

+Quote Post
gloriana
post Jun 7 2008, 08:34 PM
Post #1098

Musafir

Sa marchez si eu azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
G:cirese
P: masline cu icre si castraveti, macrou afumat
G: nectarine
S: aici am bip ca am gustat un ardei umplut de la mama.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 7 2008, 10:57 PM
Post #1099

Musafir

M: ceva migdale
P: dovlecei cu ton
C: jumatate de gref (asta ii pentru colesterolul meu, numa ca unu intreg nu reusesc sa mananc deodata)

Problema e ca pe la 11.30 seara mi s-o facut iara foame si am mai bagat jumatate de dovlecel cu ton si un pic de cioco neagra. Nu stiu, oare ii rau sa mananc atat de tarziu?

Stiu, meniul meu nu e foarte variat pentru ca nici nu-s priceputa si nici nu-mi place in bucatarie, asa ca gatesc foarte putin si tot alea le repet si mananc mereu.

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 11:03 PM
Post #1100

Musafir

scorpireasco, normal ca ti se face foame daca mananci numai jumate de gref.
Conditia necesara si suficienta este sa mananci pe saturate (pe saturate in mod normal, nu sa bagi in tine pana ti se face rau) la fiecare masa, numai asa nu ne vine sa bagam tot felul de gustarele intre mese.

O salata ai mancat la dovlecelul ala?

+Quote Post

413 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:59 AM