![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Light Blue si wassa care am gasit-o eu are tot 16% fibre.Azi mi-am luat si un pachet de finn crips, are 17%, deci cam acelasi lucru.
Kalua, am vazut ca ai intrebat daca fainile sunt integrale-te rog din suflet ,spune-mi ca la prost, stiu ca faina de grau tb. sa fie integrala, dar cea de soia, naut,etc...?Te rog spune-mi care, cum , sanu fac prostii mari din nestiinta.Multumiri. Si eu fac ciorba radauteana insa eu o stiam de ciorba aita de pui( sau porc, pipote)-e foarte buna. This post has been edited by mihaela1977: Nov 3 2008, 09:00 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar eu ii spun ciorba de burta cu pui in loc de burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cand am facut ultima data nu va spun ca lui Mr. kalua a trebuit sa-i servesc separat usturoiul si acreala si eu il tot imbiam sa si le puna-n farfurie si el nu si nu. Explicatia lui: astea se pun numai la ciorba adevarata de burta, ca sa nu se simta gustul puternic al burtii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Miha, numai faina de cereale trebuie sa fie integrala. Eu am mancat doua portii de varza cu carne, bunaaaa, dom'le, m-as scalda in ea! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Multumesc Kalua si sa sti ca maine fac varza anatolica caci mi-ai tot facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Azi n-am facut abateri mari. La mese am mancat corect, iar abaterile au fost la gustari, undeva departe de pranz si de cina.
Sunt mandra de mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Pt mihaela, cu dedicatie speciala: Ciorba radauteana Acum nu stiu cat de conforme sunt legumele alea fierte, mai ales telina si morcovul, eu le adaug pt gust. Daca kalua zice "pas", atunci adaugi si tu ce crezi ca da aroma placuta, fara sa ridice indicele glicemic. Kalua draga, l-am mancat de nu s-a vazut! Nu bag mana in foc ca nu avea amidon, eu am studiat problema numa' la iaurtul cu fructe, la asta m-am orientat doar dupa 0% grasimi, 0% zahar adaugat. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarush, cum mai e vremea pe la voi? Trimiteti si la noi un om de zapada. La noi este inca frumos, destul de cald. Ma intreaba fetita cat mai este pana la iarna... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Light Blue, n-am ce zapada sa trimit, din fericire, ca sunt 16 grade azi. Iar pe maine anunta 18. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va spun si reteta de "Pollo alla Milanese" adaptata MM...spre s-o fi adaptat bine, fiindca a iesit ceva de vis.
Pollo alla Milanese: se servesc ornate cu felii de lamaie (zeama de lamaie le da un gust sublim!), legume sotate (dupa preferinta), salata de cruditati si un vin alb bun italienesc, de exemplu Verdicchio dei Castelli di Jesi, Soave, sau Frascati dei Castelli Romani. Pofta buna! E primita de la un amic italian care n-are gusturi rele, parol! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, as zice ca e de faza 2, datorita fainii integrale. Dar nu suna rau! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
doctore, tu chiar pui 4 galbenuse la ciorba radauteana?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu pun 1, maxim 2...mi se pare mult, mi-e frica pt colesterol ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:41 AM |
|