![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat azi asa: para nashi, vreo 5-6 rotocoale Wasa, iar seara supa arabeasca de naut cu spanac. Am facut-o numai cu un strop de ulei si sper sa nu m-apuce iar stomacul maine.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ce putin mancati! As vrea eu. Meniul de azi:
D: paine cu gem, cafea; P: o ciorba; Gustare: niste alune; S: tochitura cu salata de varza. Si seara f tarziu: un mar. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu te mai apuca, kalua...simt eu! Daca ai ceva mancare care crezi ca te tenteaza, dar nu-ti face bine, ma ofer eu voluntar pe post de recycle bin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai light, unde vezi tu ca am mancat putin?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Di!
Numa' ca m-ai pus pe jar...acum ma gandesc ce era "aratarea" aia mutanta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) barbat, sau femeie?! Ca avea corp de femeie...oarecum, dar o voce inconfundabila de mascul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Mic dejun de mimozela: iaurt, wasa cu gem de prune, cafea black (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2355.jpg) This post has been edited by dr_wise: Jan 13 2009, 09:34 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ca bine mai arata mancarurile tale, dr. wise, somonul de ieri, mai ales ! Cam asa imi ploua mie in gura cand ma uit la poze: (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Nici le petit dejeuner-ul de azi nu arata rau (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Kalua, ce-i cu greata asta constanta ? Poate e cazul sa-ti faci niste analize. Sanatate multa ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci!
Azi am in meniu piure de fasole cu salata de varza, si poate o salata de avocado. Revin cu poze, asa, ca sa va atrag la dieta... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 13 2009, 12:14 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bag seama, doar eu mananc conform? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Pranzul: salata de avocado: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2357.jpg) Scuzati oul, a iesit cleios... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Plus cateva linguri de fasole batuta...de pofta: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2359.jpg) Nu-i aspectuoasa, da-i gustoasa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un mar mare, apoi supa arabeasca de-aseara. Pe la 6 jumate o bucata de ciocolata conforma de 35g, mi-era foame tare, dar eram la film. Seara salata de morcovi cu feta si bucatele de papadum (poze am pus la topicul celalalt).
Doftoreaso, foarte bine arata mancarurile tale! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 07:22 AM |
|