IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 26 2009, 11:24 PM
Post #3151

Musafir

Eu am mai pus in ostropel si niste ciuperci asiatice, stateau cateva amarate acolo, le-am gasit rostul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 26 2009, 11:31 PM
Post #3152

Musafir

"Varsatoarea" mea va multumeste de urari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da, doctore, e fetita, ca am spus ca mi-e suficient sa am 3 masculi in casa, mai vreau si o "ea". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Kalua, nu se stie niciodata cand ajungem colege de breasla. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu prea-l simt eu ca fiind jobul meu asta, dar om trai si om vedea.
Ghemotoc, eu sunt in materials management (inventory, purchasing, production planning, shipping). Mai nou, mi-am largit aria de cautare si pe logistica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tu am inteles ca esti in Toronto. Unde, in ce zona lucrezi? eu sunt in Kitchener si cel mai departe caut in Mississauga (sa nu fie mai mult de o ora de condus, ca oricum cu traficul e jale in Mississauga). Mersi oricum, esti o dulce. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 26 2009, 11:37 PM
Post #3153

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Pesca, La Multi Ani pentru fiica ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stau in North York mai exact (zona Sheppard Yonge) si firma mea unde lucrez e destul de aproape (fac in jur de 20 de minute cu masina) si chiar ne ocupam de norme pt lanturi de distributie, coduri de bare, etc., destul de aproape de domeniul tau dar, din pacate, destul de departe de orasul tau. Dar sunt sigura ca o sa-ti gasesti repede, in Mississauga au sediu toate firmele mari de aici. Daca aud ceva oricum iti spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai stiu pe cineva care lucreaza in domeniu asta la o firma din Mississauga, eventual spune-mi exact ce post cauti

This post has been edited by ghemotoc: Jan 26 2009, 11:38 PM

+Quote Post
pescarush
post Jan 26 2009, 11:47 PM
Post #3154

Musafir

Ghemotoc, era sa fim vecine. Si noi am stat 2 ani jumate la Bayview cu Sheppard. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar am plecat de-acolo de mai mult de 4 ani.
Pai caut ceva Inventory/Materials/Purchasing Analyst, sau Buyer, sau de ce nu, manager/supervisor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mersi.
Scuze de off topic fetelor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si revenind la Monti, m-am bagat inr-o crema de ciocolata neagra, ca-mi facura fetele niste pofte de clatite! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

A, cred ca ai inteles ca "fiica-mea" e o catelusa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 26 2009, 11:48 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 26 2009, 11:57 PM
Post #3155

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Bine ca ai precizat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca o dadeam inainte cu fiica. Cum ai facut crema de ciocolata neagra?

+Quote Post
pescarush
post Jan 27 2009, 12:15 AM
Post #3156

Musafir

Uite-aici Mousse au Chocolat.

Dar eu m-am bagat intr-una neconforma, nu facuta de mine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 27 2009, 02:05 AM
Post #3157

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(sylvia_31 @ Jan 26 2009, 11:21 PM) *
Fetele din Ro, ati gasit pe undeva Wasa cu 24% fibre, ca eu cu mai mult de 21 n-am gasit (la Billa). Daca da, dati share si la mine informatia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

Vazut la Primavara.

+Quote Post
Fanny
post Jan 27 2009, 09:23 AM
Post #3158

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

neata.

cafea, iaurt cu fulgi de ovaz, o lingurita de miere si scortisoara
Mi-am luat la pachet gratar si cascaval si un mar, ca am de haladuit o gramada. Cred ca abia pe la 2 ajung la birou. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Jan 27 2009, 09:33 AM
Post #3159

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neata fetelor si o zi cat mai minunata (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am modificat putin meniul ce mi-l propusesem aseara pentru ziua de azi asa ca il pun mai jos:
6.30: iaurt 1% + wasa 24% + cafea ... am reusit de m-am trezit inaintea juniorului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... cand mi-am dat seama ca iaurtul nu era 0.1% cum l-am vazut aseara, am renuntat la peltea si l-am mincat simplu doar cu 2 'felii' de wasa. Apropo, Sylvia, Wasa 24% am gasit in Carrefour (Iasi) doar ca nu sunt la raionul de paine sau produse dietetice cum m-as fi asteptat, ci la un raion de biscuiti si chestii de genul ... tot acolo am vazut biscuiti din aia crackers, cu seminte parca, dar nu stiu daca sunt conformi, ii voi studia mai mult data viitoare.
Pelteaua de coarne, ca tot intreba LightBlue, a facut-o bunica care e cu diabetul si nu are voie dulce si din cate stiu se face in felul urmator: se curata coarnele de samburi si se pun la fiert pina cand scade foarte bine, cand zeama e destul de lipicioasa se scurge de fructe si se pune in borcane (nu se pastreaza fructul). Am intrebat-o si a pus si fructoza dar dat fiind ca, coarnele sunt acre si aceasta iese foarte acra dar mi-e imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... si cum se face asta de coarne, asa se poate face din mai multe fructe, e un fel de dulceata strecurata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
10.30: mar+morcov
13.00: pulpa de pui la ceaun + salata de ardei copti
17.00: salata: rosii+ardei gras+telemea+marar+condimente ...am citit ce mi-ati scris si am mutat salata seara
Daca mi se mai face foame pina la culcare mi-am pregatit niste clementine.

Kalua, sorry de stilul de scris ... totul mi se trage de la o tastatura ce nu a funtionat in totalitate o perioada si acum mi-a intrat in reflex (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... promit sa nu se mai intample

QUOTE(Roxana_ @ Jan 26 2009, 09:34 PM) *
Pesca, La multi ani pentru Sunny si succes cu jobu!

Sucul ala de grapefruit e bine sa se bea dimineata pe burta goala si apoi sa fie urmat de mic dejun proteino-lipidic.
Bun venit Martha! Zic ca nu-i nici o problema daca tii Monti si alaptezi in acelasi timp, mai ales ca ziceai c-au trecut primele 6 luni. Acum bebe primeste si alta hrana pe langa lapte. Hai ca n-ai asa de mult de pierdut.

Eu o sa am mai multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Deja am ajuns la +28. In trim III a fost teroare cu kg.

Roxana, mersi de pont cu sucul de grapefuit ...am sa-l beau dimineata de acum si poate asa reusesc sa scap si de cafea. In legatura cu mic dejunul proteino-lipid m-ai inchis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... dar cum prind o pauza la munca ma apuc de studiat sa vad ce si cum.
M-ai am un fix - sucul de lamaie pe care l-as bea oricand si oriunde dar, in marea majoritate a timpului, doar seara reusesc sa il consum sau, cel mai devreme, dupa masa de la ora 17... e ok asa?

Pina in luna a 6a de sarcina imi veneau inca o parte din hainele de dinainte de a fi insarcinata, dar incepand cu luna a 6a am explodat si in ultima luna ma dadeam de-a dura...nici pe scaun nu stateam cum trebuie dar nu m-am lasat si m-am miscat pina in ultima zi, in reluare ce-i drept dar m-am miscat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 27 2009, 10:08 AM
Post #3160

Musafir

Buna dimineata!
Micul dejun de astazi:
branza proaspata cu cubulete de ananas si mandarine +fulgi ovaz
cafea black
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2467.jpg)
La pranz am de gand sa prepar "Tonno al limone" cu garnitura de sparanghel.
O zi minunata tuturor MM-lor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jan 27 2009, 10:08 AM

+Quote Post

413 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:23 AM