![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, daca careva dintre voi mi-a cerut acceptul pe grupul Monti, va rog sa-mi specificati id-ul de pe Elady, pentru ca n-am de unde sa va stiu id-urile de pe mess.
Multumesc! SB=South Beach |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Ce dieta este SB? Dieta South Beach, este o dieta creata de un dr cardiolog din Florida Principiile dietei SB sunt aproape aceleasi cu cele ale dietei monti, se evita glucidele cu IG ridicat, in dieta SB se evita si painea wasa/ finn crisp, se evita fructele in prima faza care tine 2 sapt, se consuma indulcitori in loc de fructoza, lactatele si branzeturile sunt degresate, mezelurile la fel sunt sarace in grasimi, zaharul este eliminat aproape total din alimentatie, ma refer si la zaharul din alimente, SB mi se pare mult mai explicita fata de monti insa este un pic mai restrictiva Toate aceste restrictii tin 2 saptamani, apoi se trece la o faza in care se reintroduc multe alimente evitate in alimentatie in timpul fazei I |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor!
MD painica cu pate de soia,cafea cu lapte degresat G 2 felii de rosie,castravete si 2 masline,1 snitel de soia P salata asortata cu tofu ras+2 linguri mancarica de ciuperci cu spanac G cateva capsuni C restul din portia de mancarica de la pranz. Nu stiu ce spuneti voi dar eu cred ca e mai bine sa urmezi o singura dieta ,altfel incurci regulile intre ele.Eu asa patesc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am ajuns iar la week-end!Uraaaaaaaaaa!!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord cu tine, Alinice, nici eu nu pot face o varza de diete.
Bine macar ca sunt asemanatoare, Princess. De ce spui ca Monti nu e explicita? Mie mi se pare foarte clara, odata ce i-ai invatat principiile. Iar scosul fructelor din alimentatie... la mine n-ar merge. De aceea am adoptat Monti, de fapt. Pentru ca sunt foarte putine restrictii. Sa pun si eu meniul pe azi: D - apple sauce cu fulgi de ovaz, germenid e grau, nuci si seminte de in, un ceai P - spaghettini cu ciuperci, usturoi si patrunjel verde, o salata de spanac C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fetelor, daca careva dintre voi mi-a cerut acceptul pe grupul Monti, va rog sa-mi specificati id-ul de pe Elady, pentru ca n-am de unde sa va stiu id-urile de pe mess. Multumesc! SB= dieta South Beach roxanica,eu eram "inculpata" .. Adica in viitor va trebui sa slabesti? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Da, avand numai slabitul in fata, e bine ca 2 mic-dejunuri sa fie lipido-proteice. Pt viitoru` indepartat,ca poate o sa ma ingras dupa sarcina,menopauza,dereglari hormonale... si raman "fidea" Monti for ever!! sa-l urmez ca la carte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
princess, tu ce informatii ai despre Montignac? Ca mi se pare ca nu ti-s deloc clare principiile.
Dupa ce a aparut Montignac, in 1986, cu primele sale concluzii legate de slabit, au mai venit si inca mai apar alte diete pe acelasi principiu. Si eu sunt de parere ca e mai bine sa te stabilesti la un fel de alimentatie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Na seara!
Kalua, am citit cartea lui monti Mananc deci slabesc, stiu ce inseamna proteine, glucide, lipide, stiu f multe despre nutritie, cu practica stau mai greu, cu teoria stau bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa trec meniul de azi MD - 2 felii finn crisp cu gem diet P - pasta fiarta 4 min cu salata verde C - albusuri cu sunca si salata verde A sosit week end-ul!!! Sa aveti un we minunat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut gagici,
N-am mai reusit sa fac sufle`ul ca am venit acasuca hamesita de foame si am ras orezu` de ieri cu pieptu` si urzicile...fuse bun,da` cam putin satios...mai bag doua mere si`un ceai si trece fomica... Weekendu` asta pun si eu poze pe grup...sa vad cand oi avea un moment de respiro ca in wkd am acces limitat la net...am "stresu`" pe cap si anume prietenu` care nu ma prea lasa sa lancezesc la calc. Voi ati facut mustar de casa ? sau folositi numai Dijon?eu nu gasesc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si pana nu creez mustaru`,respectiv cumpar,nu e rost de mici. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Desi sunt cea mai cuminte montignaca (n-am calcat stramb, nici macar papa lui bebe n-am gustat-o), am inceput sa....cresc! Am pus 300 g de ieri pana azi!
Ce se intampla? Sa fie de vina faptul ca sunt ...stiti voi, in perioada aceea a lunii? Va citesc in fiecare zi si ma minunez de ce bunatati conforme mancati. Eu inca n-am avut curaj sa incerc inovatii, pana nu ma lamuresc ce e conform si ce nu si nu invat tabelele cu IG pe derost. Meniul de azi: MD- fulgi cu iaurt si 2 lingurite de gem P- piept de pui cu varza calita C- salata cu de toate Imi puteti spune ceva despre hrean? Ce IG are? |
|
|
![]()
|
|
am pus rapid cateva poze in functie de etape pe grup...enjoy ! o seara placuta
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:59 AM |
|