IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Roxana_
post May 27 2008, 06:21 PM
Post #971

Musafir

Di, bine-ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sa va spun ca dupa ce m-am indopat cu dulciuri in weekend, 3 zile la rand, cantarul arata tot 65 de kile. Pai asta nu-i decat o veste buna, desi astea 2 kile de care ma plang eu pe aici (sper ca nu v-am zapacit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) se vad tare bine pe talie.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de pui, salata de morcov, telina si piept de pui fiert; desert alune
C: capsune
Empty, sa stii ca majoritatea barbatilor sunt pe lungimea asta de unda: femei cu forme. Mai mult noua ne place sa fim cat mai slabe. Si atunci cand analizam o consoarta, tot asa gandim si despre ea.
Fanny, eu abia acum am descoperit ambitia lui barbata-miu...ca atunci cand avea de dat licenta, n-a pus mana sa invete. Azi m-a sunat la pranz sa ma intrebe daca aripioarele de pui in crusta de miere sunt conforme. I-am zis ca sunt, dar sa manance mai rar....si tot nu ma credea.
Izabelutza, felicitari si spor la treburi.
Leea noastra ce-o mai face (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Am mai vazut-o intrand, dar nu a postat nimic.

This post has been edited by Roxana_: May 27 2008, 06:22 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 27 2008, 08:52 PM
Post #972

Musafir

Buna fetele,
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P: crenvursti cu rosii si iaurt ( asta e masa mea de urgenta cand nu am timp sa imi pregatesc pranzul)
S: o combinatie cam nefericita dar cel putin mi-a oprit foamea care ma nenoroceste de trei zile: mere, migdale si 3 cubulete de ciocolata 70% cacao

+Quote Post
CyL
post May 27 2008, 09:30 PM
Post #973

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

QUOTE(EmptyG @ May 27 2008, 03:05 PM) *
CyL , sper ca vroiai sa zici "Empty, vad ca tu cauti sa reintregesti mereu grupul." asa-i ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

dap empty.. scuze.. asta am vrut sa spun..

revin.. tot pe graba.. am avut o zi full.. new job..
p.s. pt asta am avut nevoie de incurajarile voastre...

MD:salata de varza+rosii
P: doua mere
C: pui la cuptor cu salata de varza si o rosie]
+ ceai si nu prea multa apa..

v'am pupat.. seara buna..

+Quote Post
Fanny
post May 28 2008, 07:29 AM
Post #974

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Aripioare cu miere conforme? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Urechii mele nu-i suna a Monti, dar astept explicatia. Stii tu, Rox, ca pana acum cateva luni nu acordam mare atentie mancarurilor cu carne. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

MD: Clatite cu branza si gem dietetice + ceai + cafea
P: branza feta cu rosii si masline (si mai vad ce pescuiesc de la cantina)
C: copanele de pui cu salata

+Quote Post
pescarush
post May 28 2008, 01:21 PM
Post #975

Musafir

Fanny, mai nou spune Monti ca putem manca miere, cate putin, din cand in cand. Acum, nu stiu daca nu o mai fi fost si altceva pe pulpele alea (in afara cazului in care au fost condimentate acasa).
Eu mi-am propus sa amnanc azi:

D - fulgi de ovaz cu apple sauce, cateva nuci, ceai
ora 11 - un mar
P - dovlecei pane (tare buni au iesit, s-au lins pe degete si copiii) cu branza brie si salata de rosii
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu, trebuie sa duc si copilul la fotbal deseara, asa ca nu am mult timp la dispozitie.

A, vroiam sa va spun ca mi-am luat un amestec (nu stiu cum sa-l denumesc) de legume in care cica se pune avocado si e gata guacamole. Idei, cu ce as putea sa-l mananc (in afara de legume)??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: May 28 2008, 01:23 PM

+Quote Post
kalua
post May 28 2008, 01:51 PM
Post #976

Musafir

Amestec de legume pentru guacamole? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Un fel de amestec de condimente, sau? Ceva de genul asta?
(IMG:http://oldelpaso.de/content_images/wuerz_guacamole_rdax_310x236.jpg)
Eu n-am folosit niciodata si habar n-am la ce s-ar mai potrivi.

Eu am mancat un mar, apoi un borcan de ton in ulei de masline cu multe rosii cocktail. Deseara trebuie sa mananc in targ, sper sa gasesc o salata buna cu fasii de carne prin ea.

+Quote Post
ToothFairy
post May 28 2008, 02:09 PM
Post #977

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare fetele,cucuietele!:)
Ma cam ratuteste caldura asta...sper ca stiti expresia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Azi am papat chiar putin, prea putin pt gustu` meu,dar ma multumesc cu apa multa...ajung acasa si d-abia astept sa ma arunc in pat, nu`mi mai tre` nici mancare.
Asadar:
MD - musli cu lapte, un patratel cioco amaruie
P - niste Almette (cu verdeata) sper ca e conform, cu 2 rosii. Condimentele alea din ingredientele Almette-ului nu stu` daca-s conforme.Deeh.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
C - am frigideru` plin de fructe : asa ca am de unde papa pt cine, si am si capsuni...yummy.
Sincer, nici eu nu am inteles combinatia pulpe cu miere cum poate fi conforma...mierea e glucida...carnea unde s-o incadram, la proteina in principal...dar nu se incadreaza si la lipida? sau daca o mancam fara piele, atunci nu se mai incadreaza in lipida? kalua, help (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
pesca, zii repede (pls) cum faci tu dovleceii pane, ca mie-mi plac dovleceii sub orice forma, in orice reteta, oricum facuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...ii tai rondele, ii dai prin ou, naut, si gata? sau cum? ca n`am mai facut pana acu`, da` ma bate gandu` sa fac.Sar-mana anticipat.
CyL, succes la nou` job...sa fii the best !:)

+Quote Post
pescarush
post May 28 2008, 02:31 PM
Post #978

Musafir

Enmpty, asa ii fac. Ii condimentez cu sare, piper, ii dau prin naut, apoi ou (eu il bat cu putin lapte) si ii prajesc in ulei. Se pot taia rondele sau pe lungime (daca sunt prea lungi, mai tai o data in 2). Eu i-am taiat pe lungime, ca e mai rapid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, legumele alea ale mele sunt in borcan, seamana cu sosul salsa la consistenta si zice ca se adauga doar avocado. Poate apuc sa le trag o pozica deseara.

+Quote Post
Roxana_
post May 28 2008, 03:43 PM
Post #979

Musafir

Cyl, parca lucrai la Kaufland? Unde-ai plecat acusica? Bafta la noul job.
M-a apucat o lene si-am intrat un pic pe forum sa ma invigorez. Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi si cateva prajiuturele neconforme de casa (fuse ziua unui coleg si-am zis ca sunt ecologice (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
P: ciorba de perisoare, salata de ton
C: capsune si ce mai gasesc pe acasa.

Fanny, pai barbata-miu e ff strict, zici ca-s eu anul trecut si uneori ma scoate din pepeni. Mierea asta, chit ca-i pe aripioare, chit ca-i in iaurt, daca nu faci abuz, n-are ce sa ti se intample rau. Am mai citit prin diverse chestii si sunt pareri contradictorii despre fructoza. Unii zic ca mai bine mancam zahar mai rar, decat fructoza. Acum eu nu stiu ce sa mai cred. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Parca si-a luat si sister un sos din asta guacamole din Slovacia si era cam verde. Nu mi-a placut la miros, ca de gustat nu m-am incumetat. Ei l-au mancat cu chipsuri.
Pesca, te felicit din suflet pentru copilu' tau. Asta imi demonstreaza inca o data ca romanii-s isteti. Poate o sa-i calce si cel mic pe urme. Eu ma mir, ca de regula, baietii nu prea-s studiosi.

+Quote Post
Diana.
post May 28 2008, 06:38 PM
Post #980

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

daca e fructoza din fructe si nu cea americaneasca facuta din amidon, e ok daca e in cantitati foaaarte mici. scrie si in site, voi ati tradus din monti, stai sa caut

Fructoza este nociva ?

ieri am fo cuminte, am mincat conform, desi la ore aiurea: cafea cu lapte, carne la gratar cu salata.
azi cafea cu lapte si pentru ca am umblat pe afara si a fo foarte cald, am putut sa inghit doar niste iaurt gol.

+Quote Post

413 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:31 AM