![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
auch! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
really? e cea mai accesibila la pret si mai e si din lemn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) acum 2-3 ani am adus pe cineva si mi-a facut o evaluare pe la 10000cad. bine, era cam exaltata femeia pt ca dupa spusele ei ar fi trebuit sa daramam si tavanul sa punem altul nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand asta n-are nici pe naiba |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi la bucatarii poti sa dai pe mobila zeci de mii (euro sau dolari) daca e sa-ti faci de cap. Dar ceva mai calitativ mi se pare important. Bucataria mea face acusica 12 ani si sa vezi ce frumos se inchid inca sertarele si usile.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
a mea are fo 40 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si m-am saturat de ea ca de mere acre si sotul meu la fel
el deja a facut masuratorile, schema am hotarat ce vrem ...sa vedem ce-o iesi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin pumnii sa iasa bine si frumos!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sa va iasa o bucataie minunata, asa cum doriti voi. Sau ma rog, cum doreste bucatareasa, ca ea petrece cel mai mult timp in ea.
Si noi cred ca o sa schimbam bucataria noastra antica, insa nu ne-am hotarat ce si cum. Singurul lucru pe care mi-l doresc e un cuptor mai la inaltime, ca sa nu ma tot aplec sa vad ce e inauntru si cum se coace. Si mi-ar place o insula in mijlocul bucatariei, insa nu prea e loc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
mersi girlies
cand ne-om apuca sigur iese ceva frumos insa trebuie schimbata si gresia samd e cu cantec deci. Ador insulele insa nici eu n-am loc in mijlocul bucatariei. Amicii din Las vegas au o casa de-aia ca-n filme, la `masuta`' lor din bucatarie am stat intr-o zi 12-15 persoane! la aragaz avea o hota care iesea din spatele lui dar numai vreo 15cm si tragea intr-un hal de-am zis ca-i dispar si oalele de-acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... aveau o camara de-aia fara usa dar cu 1 milion de rafturi pana sus in tavan sa tot pui acolo... in fine, aia era o bucatarie SF eu vreau doar una mai functionala si mai frumusica |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cumparat o veioza pentru camera de zi, imi place ca face niste umbre foarte misto pe pereti
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/IMG_1297.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am fost in targ si-am luat 2 carpete pentru hol, puse pe my wishlist de multa vreme.
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/oct08014.jpg) (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/oct08012.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E superba lampa, ce umbre minunate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , covorasul la fel , sa le stapanesti sanatoasa.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place f tare lampa Happy!
Sa calci cu placere carpetelele Silvia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:45 AM |
|