![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faine, Cleo!
Nici al meu nu suporta lumanari sau betisoare parfumate, tot ce-i cu arome industriale. De-aia, cu timpul, am lasat-o moale de tot cu lumanarile. Mai pun cateodata niste sfesnice cu lumanari normale, fara arome, pe masa (depinde de decoratul ei), dar rar si asta. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Superbe lumanarile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , eu nu le suport pe cele cu miros de vanilie, chiar ca te apuca criza de fiere. Eu le tin de ornament ca imi pare rau sa le incep arata asa bine noi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Foarte frumoase, si eu am o groaza de lumanari prin casa, dar pe cele parfumate nu le aprind niciodata.
Am facut o lumanare vara trecuta, in care am pus flori de lavanda si un fel de ulei de lavanda (tot facut in casa), are un miros superb. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nici eu nu aprind lumanari parfumate, betisoare parfumate am gasit si cu miros fain insa intr-un final tot a fum miros
poza pusa e de fapt cea de pe cutie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pt parfumat noi avem de la Airwick un dispozitiv care se poate programa si care pufaie la aprox 10/20/40 de minute. Este excelent! (IMG:http://freesampleshop.com/images/airwick.jpg) ;(IMG:http://images.businessweek.com/ss/08/04/0422_reckitt/image/airwick.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acu' sa nu-mi sariti in cap, da' cica odorizantele astea chimice nu-s prea sanatoase.
Nici eu nu suport mirosul de vanilie, fac urat adica pana la ca mi se intoarce stomacul pe dos de la mirosul ala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am de la Glade un odorizant care se baga in priza si se regleaza intensitatea.
Mie imi plac mult de tot lumanarile. Cleo, sunt profund indragostita de suporturile tale. Vreau si eu! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu un Airwick pe care il tin in sertar de cand l-am luat, ca nu suport mirosul si pace. Mai bine ma asfixiez cu mirosul de tutun din casa decat cu alea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat si eu un Airwick cand au aparut si dupa vreo doua zile de folosit l-am adus la serviciu, unui sef care se plangea ca in biroul lui miroase a tutun. Cnad merg la cineva in vizita cu Airwick incepe sa ma zgarie in gat si m-apuca o tuse uscata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pe mine ma deranjeaza fasaitul lor! Ma sperii de fiecare data! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si eu am unul care se baga in priza, unu cu un lichid intr-o sticla, care umezeste un fel de carpa si din aia iese aer misto in casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de lumanari si bete parfumate, mr. Kalua zici ca-i frate cu al meu.
Am Glade de bagat in priza la bucatarie cu miros de lavanda, pentru ca mai vine pe gaura de la chiuveta un miros nasol din cand in cand. Sunt innebunita dupa lavanda: deo de baie, de WC, crema de corp, toate au aceasta aroma. Si pe hol la biblioteca am tot Glade dar din ala ca un sapun. Ala e cu miros de pin. Cartile avand ceva vechime, zic eu ca-i bine sa nu-si faca simtit mirosul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:31 AM |
|