![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu va place vanilia?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Hm... Mie-mi place de mor. La fel si mirosul de liliac, lacramioare, menta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place vanilia mult de tot. Da` lu mr. nu-i prea place, cica-i prea dulce... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nu pot sa iau nimic cu miros de vanilie ca face scandal.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma omor dupa ea, nici ca miros, nici in mancaruri (prefer intotdeauna o crema de ciocolata celei de vanilie), fiica-mea-i innebunita dupa ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lampa, noptiera, doua pilote, inca doua lenjerii albe, saltea, o chestie de acoperit patul in domitor (nu-mi vine sa ii zic cuvertura pentru ca nu arata a ce se numeste in capul meu cuvertura) ca sa protejeze lenjeria de amorul Arei pentru tot ce ineamna cearsaf alb. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Iaca lampa mea de citit. Poza e in viteza.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/lampa.jpg) Poza e strimba, nu lampa mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Imi place lampa ,sa citesti cat mai multe carti la lumina ei!
|
|
|
![]()
|
|
Saru`mina, Tiana! Cu siguranta asa voi face. Imi place ca e mica si ca dimensiuni, si ca lumina (are bec de 30) tocmai buna pentru citit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si e sanatoasa si de calitate. Desi mi s-a parut destul de scumputa la 120 lei (probabil pentru ca abajurul e din sticla foarte groasa si stativul din lemn wenge).
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fides, e foarte frumoasa!
Sa o folosesti la maxim! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie imi place, e draguta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mi-am luat un dressing, in rate bineinteles (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/dressing.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:34 PM |
|