![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce ochi au fetele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa le stapanesti cu placere Diana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Sa le stapanesti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Auzi, ia si tu de langa lampa crema aia de talpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana, imi place mult pantofarul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Foarte practic pantofarul, am si eu unul asemanator. Dar e cu tot cu oglinda ?
Si veioza e super, dar mi se pare cam scumpa ( pentru ce-as vrea eu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ). Cat a fost aia mica ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Crema de calciie tre` sa fie la indemina, ca vara picerele mele sint de muncitor necalificat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Danati, oglinda era pe perete de cind ne-am mutat noi si nu m-am invrednicit sa o schimb. E mai mare decit pantofarul (in jos). Lampa e exagerat de scumpa, insa voiam tot ceva mai jos, cu stabilitate mare si sa fie si faina, lucru cam greu. Oricum e de calitate, genul de lucru pe care il folosesc si nepotii. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lampa aia mica e 120 lei - nu aveau pe stoc insa. :| Va multumesc frumos, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum ma uit de un dulap care sa aibe stinghie de atirnat umerase pentru hol, insa imi trebe fix cu latime de 60 cm maxim. Si ce am gasit e de 40 cm - mult prea ingust. Insa mai caut... Si trebe sa scot obligatoriu covorul in dormitor si sa il inlocuiesc cu doua covorase mici, pe care s ale pot scoate usor. Mi-au intrat moliile in covor, ca e bagat pe sub pat si dulapuri si in afara de marele cos, alta solutie nu e sa scapi de ele. In plus, e ingrozitor de greu de curatat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si cred ca o sa inlocuiesc comoda proprietaresei cu inca un dulap de haine. Ca tot spatiul ala il ocupa si in felul asta scap de hainele tinute prin valize... E destul de greu de sistematizat totul intr-un apartament mititel... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Nu vreau sa supar pe nimeni , da io sincer urasc covoarele (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) nici mochetele nu imi plac , dar fiecare cu gustul lui
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te cred, insa parchetul din apartament nu e lustruit si nici nou si nu am incotro.
In plus imi place cind ma dau jos din pat sa calc pe ceva moale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si mie imi plac in camere covoarele. gresia sau parchetul sunt prea reci. Eventual in living sa ai gresie pe jos, dar atat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Stiub ca e cu intarziere, dar vroiam sa iti spun ca imi place foarte mult lampa Di!
Si eu vreau sa imi cumpar una cat de curand. PS: Si eu am acasa crema de calcaie ca si a ta:P |
|
|
![]()
|
|
Multm frumos, Rody, esti o scumpa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:08 PM |
|