![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, am si inaugurat-o. Asa, ca sa fiu sigura.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Am dat-o in bara ca s-a dus oferta pt frigider.Da cica o sa bage din nou ceva de genu'.Nu mai am rabdare !!! (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
I have za chair!!! Muahahaha.... De la Metro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe el scrie intr-o gramada de locuri genuine leather, dar avand in vedere ca am dat 200 Ron pe el...nu prea stiu ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oricum, e mega confortabil si sunt f happy ca l-am luat
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/chair.jpg) Si mi-am mai luat niste umerase, servetele de sters monitorul, dosare, markere si alte tampenii din astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte-foarte tare fotoliul tau. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Nu e din piele, insa ai sa vezi a e super rezistent- cel putin ale noastre au fost:am unul de 4 ani si unul de 3 si nu au absolut nici o probolema. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar cum de au voie sa scrie pe ele genuine leather daca nu sunt din piele? N-as putea sa ii dau in judecata ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da, insa nu stiu daca reusesti si sa si cistigi. Poti verifica cu o bricheta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa nu iti recomand pentru ca stiu de pe acum ca o sa te alegi cu o gaura in tapiteria din "genuine leather". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
zau? asa se verifica ? chiar nu stiam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si pielea piele nu ia foc sau cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu, pielea naturala nu ia foc, pe cind cea sintetica se comporta ca orice musama pe care scapi mucul aprins al tigarii.
Un alt "hint" este suportul textil- daca "pielea" are suport textil nu e piele, ci plastic; e valabil si pentru posete, pantofi, orice obiect de marochinarie prezentat drept "piele naturala". |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Frumos scaunul, Angel... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Sa-l folosesti sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, Angel, despre asta vorbem. Daca iei doua, al treilea ti-l da gratis.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:21 PM |
|