![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari pentru apartament! Sper ca este exact ce ti-ai dorit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa ai parte numai de bine, sanatate si fericire in noua casuta, Razvane! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur tare pentru tine!
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
20de jardiniere? Norocosule (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) sa ne pui poze dupa ce le montezi si le umpli cu flori. De ce numai aromatice?
Felicitari, evident, si pentru apartament! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Merci Tudor!
Mi-am pus doar aromatice pentru ca se pot utiliza si in gatit si au si un aspect frumos, iar eu nu prea sunt fan flori de genu muscate, crizanteme etc. Adica nu prea imi plac pe balcon. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pune-ne poze!! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu m-am imbogatit cu inca o rata, ca doar intorc banii in pod cu tapoiul sa nu mucegaiasca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Insa, de sambata sunt mandra posesoare a unei masini de spalat si a unui televizor led (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/044000/43775.jpg) (IMG:http://i0.data.avantaje.ro/E2F47285892A5B1BD0842BECF6B05DCA6/w-masina-spalat-rufe-smart-blue-beko-wmb-71242.jpg) Azi avem program de varuit in sufragerie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumos, Teo, sa le folositi cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa le folosesti cu placere, Teo!!! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Teo, cum e masina ta?
Eu mi-am luat o masina de spalat Whirlpool AWO/D 3100 Capacitate variabila a incarcaturii: de la 1 la 5 kg, Viteza de centrifugare variabila: 1000 rpm, Performanta energetica: Clasa A+, Performanta spalare : Clasa A Gama variata de 18 programe, Sertar de detergent combinat: 3 compartimente Filtru apa, Volum tambur 42 l, Diametru usa 300 mm,unghi deschidere 172 grd., Capac superior: antizgariere / anticoroziv/ detasabil, Sistem -Water lifters, Programator electronic, Spalare la rece, Ajustare viteza de centrifugare, Ajustare temperatura in trepte, Spalare manuala / Lenjerie, Clatire/Stoarcere intensiva, Oprire cu apa in cuva, Spalare lana, 30°C/30MIN/SUPER-RAPID/RAPID PLUS/RAPID, Start / Reset / Incarcare la jumatate Sistem de reducere pierderi detergent:Eco Ball, Sistem de protectie Anti-Spuma, Sistem de distributie uniforma a incarcaturii, Sistem de spalare lana prin balansare, Consum energetic (Kwh): 0.85, Consum apa (litri): 44, Rest umiditate (%): 67 Nivel de zgomot spalare/stoarcere: 58 / 75dB, Timp spalare (Bumbac - full load, 60 grd., fara prespalare): 140 min, Dimensiuni (HxLxA): 845 x 595 x 545 mm Caracteristici principale: Viteza de centrifugare (rpm): 1000 Capacitate de incarcare (kg): 5 Clasa eficientei de spalare: A Clasa energetica: A+ Functii: Nr. programe: 18 Programe: lana rapid 30 min Alte functii: programator electronic Sisteme: anti-spuma de distribuire uniforma a incarcaturii de reducere pierderi detergent EcoBall Detalii constructive: Dimensiuni (IxLxA): 845 x 595 x 545 mm Diametru hublou: 30 cm Nivel zgomot: 75 db Consum: Consum de energie pe ciclu(KWh): 0,85 Consum de apa pe ciclu de spalare(L): 44 Clasa eficientei de stoarcere: A (IMG:http://www.domo.ro/din_im/pozeproduse/L_WHR_MASR_140.jpg) Faza e ca inca nu stiu cum sa combin programele si manualul nu e de prea mare ajutor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
In masina mea pot spala pana la 7 kg de rufe, ceea ce imi este de un real folos cand spal paturi sau pilote (iti dai seama cat ma ajuta acum, la santierul care-l am in casa). Are insa si posibilitatea de a spala cu incarcare la jumatate, deci nu se vor folosi aceeasi canditate de apa si de energie ca si pentru incarcare totala. Viteza de centrifugare o poti schimba dupa bunul tau plac, cea maxima fiin de 1200 rotatii. Programele le schimb foarte usor si chiar daca sunt prestabilite, am posibilitatea de a interveni si de a schimba temperatura, viteza de centrifugare, de a adauga inca un ciclu de clatire...
Este de clasa A++ , deci consuma foarte putin (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Model: WMB71242 Tip incarcare: Frontala Capacitate de incarcare: 7Kg Viteza max. centrifugare: 1200rpm Clasa eficienta la spalare: A Clasa eficienta la stoarcere: B Clasa eficienta energetica: A++ Numar programe: 16 Programe speciale: Dark Care Anti-Alergic Daily Express Sintetice Bumbac Xpress Super Short Camasi Optiuni: Child Lock Prespalare Antisifonare Clatire suplimentara Delay Timer: 0-24h Afisaj digital: Da Tip display: Display Mini LCD Afisare timp spalare ramas Urmarire programe principale Sisteme de protectie: Sistem control exces apa Sistem automat de reglare consum apa Sistem electronic de control al balansului Culoare: Alb Dimensiuni: 84x60x54cm Pur si simplu o iubesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:49 AM |
|